<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt digitalt vaerktoej goer det nemt for professionelle at sikre det rigtige roersystem og undgaa dyre fejl
Geberit

Annonce

Nyt, digitalt værktøj gør det nemt for professionelle at sikre det rigtige rørsystem og undgå dyre fejl

Industriel gas, komprimeret luft, behandlet vand eller olie – det kan være svært at vide præcis, hvilket rørsystem der skal bruges under forskellige forhold. Derfor har Geberit lanceret et digitalt værktøj, der hurtigt tjekker, om systemet og materialet er godkendt til formålet.

Med antallet af forskellige systemgodkendelser og et endnu større antal af rørløsninger, kan selv professionelle nogle gange miste overblikket. Derfor har Geberit, en af verdens førende leverandører inden for sanitet, udviklet et digitalt værktøj på deres website, så installatører og ingeniører hurtigt og pålideligt kan tjekke dimensioner og funktion og danne et overblik over, om valget af rørsystem er det rigtige til formålet.

Gennem et par enkle trin får du med det samme svar på, om det valgte system er godkendt. Er det ikke tilfældet, bliver du guidet til et andet system.


“Vi har udviklet det nye, intuitive redskab for at hjælpe vores kunder med at vælge det rette rørsystem på en nemmere og mere ukompliceret måde. Vi opfordrer dem til at bruge det som et supplement til vores kundeservice, som selvfølgelig også står klar til at hjælpe med at finde det rette rørsystem og materiale til den specifikke anvendelse,” fortæller Nils Overgård, Product Manager hos Geberit.

Geberits digitale industrianvendelsesværktøj er gratis tilgængeligt her.

 

 

Sådan gør du trin for trin:

 

 

Trin 1: Vælg anvendelsesområdet

 

Først udvælges selve anvendelsesområdet.

Her er standard anvendelsesområder tilgængelige.

 

For øvrige specifikke anvendelsesområder kan du kontakte Geberits kundeservice.

 

Trin 1 (Geberit)

 

 

 

Trin 2: Vælg rørsystem og parametre

Når anvendelsesområde er valgt, vælges det ønskede rørsystem.

 

Herefter skal du oplyse et par detaljerede beskrivelser inden for anvendelsesområdet, for at de omgivende forhold kan specificeres.  

 

Trin 2 (Geberit)

 

 

Trin 3: Overblik, slutresultat og godkendelse

 

Til sidst får du at vide, om rørsystemet er godkendt, såfremt parametrene matcher rørsystemets specifikationer.

 

Godkendelsen kan du herefter også få tilsendt til din mail.

 

Hvis rørsystemet ikke godkendes, kan du udfylde en kontaktformular, hvorefter Geberit kontakter dig.

 

 

Trin 3 (Geberit)

 

 

 

Geberit tilbyder et omfattende sortiment til industrikunder:

  • Pålidelige rørledningssystemer til forsynings- og bortskaffelsesanlæg
  • Årtiers erfaring og ekspertrådgivning til industrielle anvendelser
  • Hurtig og sikker tilslutningsteknologi
  • Alle de relevante godkendelser
  • BIM-data til Autodesk® Revit

 

 

 

 

Om Geberit

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

 

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

 

Kontaktinformation
Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Tlf:86741086
Email:   Info.dk@geberit.com