Set03_Sense Art_midnight blue_Glow68_Showerama Art_reflect_04_Big Size

Nyt Ifö toilet er hygiejnevenligt og let at installere

Nu udvider en af Nordens største og mest populære sanitetsproducenter Ifö deres velkendte Spira serie med et nyt væghængt toilet – Ifö Spira 6265. Toilettet har et stilrent design med fokus på øget hygiejne og har flere fordele for både installatør og slutbruger.


I udviklingen af det nye Ifö Spira 6265 har den skandinaviske producent trukket på mange års erfaring indenfor sanitet. Toilettet har derfor følgende fordele:

  • Produceret lokalt i Norden og har en miljøvaredeklaration (EPD)
  • Nemt at installere takket været den nye skjulte EFF3-monteringsmetode
  • Nem installation og justering af toiletsædet med soft close
  • Komplet toiletpakke – vægmonteret toilet med toiletsæde
  • Rimfree®-teknologi uden skyllekant for nem rengøring
  • Særlig Ifö Clean glasur, som gør toilettet mere rengøringsvenligt


Produceret i Norden

Det nye væghængte toilet bliver produceret på Ifö’s egen fabrik i Norden, som er med til at sikre en kortere afstand fra produktion til slutbrugere i Danmark. På fabrikken anvendes de højeste produktions- og kvalitetsstandarder med Ifö’s mange års know-how inden for keramisk produktion samt ISO-certifikater.

Herudover har Ifö også miljøvaredeklarationer (EPD’er) på sine keramiske produkter, inklusiv på det nye Spira 6265. EPD’er dokumenterer produktets livscyklusvurdering (LCA). Dette er især en fordel, når man ansøger om Green Building-certifikater.

Kan installeres af én installatør
Det nye toilet er nemt at installere, da det er udstyret med monteringssystemet Easy Fast Fixing (EFF3), som er blevet populært blandt installatører, da det med sine simple løsninger kan installeres af én installatør alene. Det betyder, at toilettet kan installeres med en hånd, mens man understøtter toilettet med den anden hånd.

Når toiletskålen er installeret, kan toiletsædet let monteres på skålen med EasyFix-beslagene. EasyFix monteringsbeslagene gør det tilmed lettere at rengøre toilettet, da man let kan løfte toiletsædet af toiletskålen.

Imødekommer slutbrugerens behov for let rengøring
Når Ifö udvikler nye produkter er det både med tanke på optimering for installatør og slutbruger. Derfor har det nye Ifö Spira 6265 også flere fordele for slutbrugeren.

”I dag oplever vi et afgørende behov for, at sanitetsprodukter er lette at rengøre. Derfor har vi naturligvis også haft dette for øje i udviklingen af Spira 6265. Udover at det er væghængt, som allerede i sig selv gør det lettere at rengøre under toilettet, er toilettet også udstyret med en Rimfree®-skylleteknologi. Det betyder, at det ikke har nogen skyllekant, som er et samlingssted for bakterier, kalk og andet skidt. Herudover er toilettet belagt med Ifö Clean glasur, der gør overfladen ekstra hård og glat, som bedre modstår snavs og slid samt gør det lettere at rengøre,” fortæller Klaus Thomsen, Head of Product Management hos Geberit.

Udover at være et mere rengøringsvenligt toilet, har Ifö Spira 6265 en dybde på kun 50,5 centimeter, hvilket gør det ideelt til også mindre badeværelser, hvor hver en centimeter tæller.

Det væghængte toilet Ifö Spira 6265 er tilgængelig allerede nu.

 

Glow68  Spira6265_01_Big Size
Det nye Ifö Spira 6265 er et Rimfree® væghængt toilet med skjult montering. Toilettet passer godt ind på ethvert badeværelse med sit stilrene og enkle design og er tilmed nemt at installere med indbygningscisternen Duofix fra Geberit.


___

Om Ifö
Ifö er et af de ældste og mest populære brands på danskernes badeværelse med et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, møbler og bruseløsninger. Størstedelen af Ifö’s badeværelsesprodukter er produceret på lokale fabrikker i Bromölla og Mörrum i Sverige.


Ifö indgår i koncernen Geberit Group som er markedsleder i Europa inden for sanitetsprodukter og har en global rækkevidde. Geberit fungerer som en integreret koncern med tilstedeværelse i de fleste Europæiske lande. Produktionen omfatter 26 fabrikker og koncernens hovedkontor, som er lokaliseret i Rapperswil-Jona i Schweiz. Geberit har mere end 12.000 ansatte i over 50 lande og har et overskud på 3,5 milliarder CHF i 2021. Geberits aktier er noteret på børsen SIX i Schweitz. Siden 2012 har Geberit været med på SMI listen i Schweitz (Swiss Market Index). For mere information, se www.ifo.dk eller www.geberit.dk.

Kontaktinformation