Geberit Albertslund

Øget fokus på kompetencer, kvalitet og præcision i forhold til byggefejl fører til en stigende efterspørgsel efter specialiserede seminarer

 

Med flere krav til kompetencer og et øget fokus på præcision i byggerier er interessen for specialiserede seminarer steget. Sanitetsvirksomheden Geberit, der regelmæssigt afholder seminarer, bemærker en stigning i antallet af rådgivere, bygherrer og ingeniører, der ønsker at holde sig opdateret på viden inden for branchen og som ser dette som en konkurrencefordel.


Sanitetsvirksomheden Geberit har i mange år afholdt seminarer for fagfolk om relevante problemstillinger i branchen, nye tendenser og innovative produkter, men efterspørgsel har aldrig været større på seminarerne end i dag. Ifølge Geberit skyldes det blandt andet, at der i branchen stilles større krav til kvaliteten af de udførendes kompetencer, ligesom der er mere opmærksomhed på fejl i byggerier og byggesjusk, fortæller Allan Løve fra Geberit.

”Vi ser en øget interesse for vores seminarer fra især rådgivere, bygherrer og ingeniører. Mange kommer for at styrke deres viden, hvor der i dag er større forventninger til, at de kan rådgive omkring relevante problemstillinger. I Geberit synes vi, det er vigtigt at dele ud af vores viden og det kan vi gøre igennem disse seminarer,” fortæller Allan Løve, der er salgschef og ansvarlig for Geberits seminarer.


En konkurrencefordel at være opdateret på ny viden
Geberit afholder omkring 4-6 seminarer og webinarer om året og de er gratis at deltage i. Seminarierne er ledet af Geberits rådgiverkonsulenter Bjarne Laustsen og Michael Schougaard samt altid minimum en ekstern ekspert, som deler ud af sin ekspertise på det specifikke emne. De seneste emner har været brugsvandsinstallationer, afløbshydraulik og brand og til september afholder Geberit endnu et seminar i samarbejde med Danfoss om energioptimerende og bæredygtige løsninger.

En som har deltaget i flere af seminarerne, er Anthony Bolton, partner og projektleder i det rådgivende ingeniørfirma SINUZ:

”Jeg har deltaget i samtlige af Geberits seminarer. Senest i et om korrosion i brugsvandsinstallationer. Det er super relevant for min dagligdag som ingeniør, hvor jeg sidder meget med renoveringsopgaver. Det er vigtigt, at jeg er velinformeret og opdateret på nye løsninger på markedet. Jeg tager altid værdifuld viden med mig og har eksempelvis lært om Geberits FlowFit forsyningssystem. Et fantastisk produkt, som jeg siden har arbejdet med flere gange,” udtaler Anthony Bolton fra SINUZ.

Udover at det kan give konkurrencemæssige fordele at være opdateret på nye og bedre løsninger inden for VVS-branchen, danner seminarerne også rammer for at netværke med ligesindede fagfolk.

”Det er fantastisk at se, hvordan vores seminarer også skaber rum til, at fagfolk fra branchen kan mødes og udveksle erfaringer om det gode byggeri. Hos Geberit tror vi på, at møder som disse ikke kun fremmer læring og viden, men også giver anledning til vigtig sparring,” fortæller Allan Løve, salgschef hos Geberit.

Udover seminarer afholder Geberit også webinarer. På Geberits hjemmeside kan man følge med i, hvornår det næste seminar eller webinar afholdes.