<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Persienner integreret i termoruden er den ideelle kombination mod snavs og stoev
Glasfakta

Annonce

Persienner integreret i termoruden er den ideelle kombination mod snavs og støv

Termoruder med indbyggede persienner er den ideelle kombination, når der skal sikres mod snavs og støv.


Der er mange fordele ved persienneruder og de kan anvendes til både private hjem, erhvervsbygninger og offentlige bygninger som eksempelvis sygehuse pga. rengøringsvenligheden.

Hvorfor vælge persienneruder?

Persiennerudens integrerede og variable solafskærmningssystem modvirker overophedning og blænding, når solen skinner. Persiennerne kan skråtstilles, så man har udsyn, men der er ikke mulighed for indkig. En anden væsentlig fordel ved indbyggede persienner er rengøringsvenligheden. Da persiennen er indbygget i ruden, skal den ikke rengøres. Ruden kræver kun normal vinduespolering

Vinduer med indbyggede persienner er især velegnede til steder, hvor der er store krav til rengøring og hygiejne, steder som hospitaler, klinikker, køkkener og lignende steder. Har man persiennerne indbygget i vinduet, undgår man det der sker, hvis man har et gardin eller en almindelig persienne, nemlig at støv og andet snavs sætter sig.

En anden fordel ved en persiennerude er, at hvis man har et vindue eller en dør stående åben, har man ikke et flagrende gardin eller persienne hængende.

Man styrer selv hvor meget sollys man vil have ind

Persienneruden er en alternativ løsning til en termorude med solafskærmende glas. Med persienneruden kan man selv bestemme, hvor meget sollys man vil have ind i rummet. Persienneruden er meget fleksibel, fordi brugeren selv kan styre, hvornår de vil lukke sollyset ind i bygningen, og hvornår de gerne vil lukke den ude.

Læs mere her.


Persienner integreret i termorude
Kontaktinformation
Glasfakta ApS
Jens Juuls Vej 17
8260 Viby
Tlf:86 266 244
Email:   info@glasfakta.dk