<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Eksperter i biodiversitet i moderne byggeri
Grøn vækst

Annonce

Eksperter i biodiversitet i moderne byggeri

Grøn Vækst A/S har i 10 år arbejdet med implementering af biodiversitet i moderne byggeri.
Virksomheden ønsker at inspirere dig i retning af at bringe biologisk mangfoldighed ind i hverdagen som en helt naturlig del af en grøn strategi.

 


Det viser sig, at det har positiv effekt på både flora, fauna og mennesker. Der er mange muligheder, og Grøn Vækst A/S har opbygget en omfattende viden inden for biodiversitet i moderne byggeri, og man tør godt kalde sig eksperter i biodiversitet.

 

IMG_0734 (002)

Motivation for nye tiltag med øget biodiversitet
Ønsket om at gøre en aktiv indsats for en presset natur er høj blandt virksomhedens kunder. Der hersker en stigende forståelse for, at hvis man tager ansvar for en bedre natur med øget biodiversitet, så bidrager man til en fremtid med langt flere muligheder for dyr, planter og mennesker.

 

Blandt effekterne af disse tiltag kunne være en positiv udvikling i artsvarieteten i både flora og fauna, og hermed en øget livskvalitet for beboere eller ansatte i de områder, hvor tiltagene implementeres. Det fastholder både beboere og medarbejdere, og det øger muligheden for at rekruttere nye, miljøbevidste medarbejdere.

 

Læs også: Have & Landskab 21: Drift og biodiversitet er tidens store udfordring

 

Sådan kommer du i gang
Grøn Vækst A/S har - sammen med udvalgte kunder - investeret i at opbygge en solid erfaring i implementering af tiltag, der øger biodiversiteten. Så efter en gennemgang af dine grønne områder, vil man kunne opstille forslag og planer, der passer til præcis de områder, du råder over, eller skal projektere.

IMG_8487
Frugtlommen
 
 

Få mere at vide

Mød Grøn Vækst på Have og Landskab 2021 i Slagelse d. 25. – 27. august.


Eller læs mere om erfaringer med etablering af biodiversitet i moderne byggeri i virksomhedens inspirationskatalog HER.

Kontaktinformation
Grøn Vækst A/S
Øde Hastrupvej 65
4000 Roskilde
Tlf:58 11 21 00
Email:   info@groenvaekst.dk