<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> JFP Sikker arbejdsplads udl ser fl skestegssandwich
Sikker arbejdsplads udløser flæskestegssandwich

Annonce

Sikker arbejdsplads udløser flæskestegssandwich

 

Håndværkerne på byggepladsen ved Tølløse Plejecenter kunne forleden lykønske hinanden med at have opnået en helt særlig bedrift: 300 dage uden arbejdsulykker. JFP, der sammen med Danske Diakonhjem opfører plejecentret for Holbæk Kommune, fejrede begivenheden med besøg af en pølsevogn på byggepladsen, hvor alle håndværkerne kunne nyde deres frokost: Hotdog eller flæskestegssandwich.

 

Hos JFP har sikkerhed på byggepladserne ekstremt stort fokus. I en branche præget af forholdsvist mange ulykker kan vi derfor glæde os over, at vi de seneste år har kunnet konstatere et fald i antallet af ulykker på vores byggepladser målt pr. omsat million kroner. En lækker frokost, når en milepæl bliver rundet, er derfor et velfortjent klap på skulderen til håndværkerne – og samtidig en oplagt mulighed for at minde hinanden om vigtigheden i at sætte fokus på sikkerhed.

 

Projektet omfatter 65 plejeboliger samt servicefaciliteter og dagcenter fordelt på ca. 6.400m². Byggeriet bliver etableret, så det overholder de stillede krav til lavenergiklasse 2020, blandt andet ved opvarmning via jordvarmeanlæg og energiproduktion via solcelleanlæg. Projektet omfatter endvidere etablering af samtlige udearealer på grunden – blandt andet terrasser og haver.

 

JFP er netop nu i gang med slutaptering i to fløje, hvor klimaskærm, vindfang og tag er tæt på at være færdig, således at bygningen er helt lukket inden for 14 dage. Jordvarmeanlægget er ligeledes færdigt og JFP påbegynder nu de udvendige haveanlæg.

 

Projektet forventes afleveret til bygherren i februar.

Kontaktinformation
Jørgen Friis Poulsen a/s
Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Tlf:+45 96 26 94 44
Email:   post@jfp.dk