<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> JACKOBOARD
JACKOBOARD®

Annonce

JACKOBOARD®

Brug fantasien og skab stilen med Jackoboard vådrum! Jackon vådrumsplader er fugtbestandige til brug som underlag for fliser i vådrum, samt opbygning af inventar som udsættes for vand.


Opbygning med Jackoboard vådrumsplader giver tryghed for et fugtsikkert vådrum. Vådrumspladen består af ekstruderet polystyren (Jackofoam) med glasfiberarmeret puds på begge sider. Membran skal kun anvendes i vådrummets vådzone. Vådrumspladen er derfor modstandsdygtig overfor fugt, den er stabil, varmeisolerende og har en lang levetid.


Brug Jackoboard vådrumsplader som underlag for fliser i vådrum, samt opbygning af inventar, som udsættes for fugt og vand. Pladen har en lav vægt, er enkel at tilpasse og forme, så indretningen bliver som ønsket.


Jackoboard vådrumsplader indeholder ikke miljøgifte og har ingen skadelige påvirkninger ved indendørs brug.


Med Jackoboard vådrumssystem er det nemt at bygge et professionelt drømmebadeværelse. Jackoboard vådrumssystem åbner en verden af nye muligheder med plader i forskellige tykkelser, plader, der kan bøjes til buede flader og vinkler til at skjule rør.


Jackoboard vådrumssystem er det foretrukne og trygge valg, når badeværelse eller andre vådrum skal bygges eller renoveres. Jackoboard vådrumssystem har MK-godkendelse  til væg og gulv og har Sintef Tekniske Godkendelse.


https://www.jackon.dk/produkter/jackoboard-vadrum/

 

Kontaktinformation
Jackon Danmark A/S
Lundagervej 20
8722 Hedensted
Tlf:7674 1611
Email:   info@jackon.dk
JACKOBOARD