<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> JACKON THERMODR N
JACKON THERMODRÆN®

Annonce

JACKON THERMODRÆN®

Til udvendig drænering og isolering af kælderens vægge. Udvendigt isolering giver en jævn temperatur i muren. Gevinsten er en tør og varm kælder, et sundere indeklima og mindre opvarmningsudgifter.


Internationale eksperter anbefaler at man placerer mindst halvdelen af isoleringen på kældervæggens yderside for at undgå fugt og dårligt indeklima. Jackon Thermodræn® er udviklet for at imødegå disse anbefalinger.


Jackon Thermodræn® produceres i trykstærk Jackopor 100. Dette giver bedre forsegling mellem EPS-kulerne og en langt mere robust plade, som ikke smuldrer.


Forenklet montering og øget fleksibilitet. Thermodræn® monteres kun ved hjælp af fixeringsdybler. Afslutningslisten har også huller til fixeringsdyblerne.


Pladen kan monteres begge veje (op/ned), afskårne stykker kan benyttes, og højdejustering kan foretages i øverste skift. Mindre fraskær og svind giver positive effekter for økonomi og miljø.


Den pålimede fiberdug har brugsklasse N2 – en kraftigere dug med bedre kvalitet. Dugen er lys grå.


Den lyse farven gør at Thermodræn® tåler lagring og montering i stærkt sollys uden problemer.


Forbedret emballering beskytter produktet mod maskinel håndtering på byggepladsen.


Jackon Thermodræn® er patentsøgt.


https://www.jackon.dk/produkter/jackon-thermodren-da-dk/

Kontaktinformation
Jackon Danmark A/S
Lundagervej 20
8722 Hedensted
Tlf:7674 1611
Email:   info@jackon.dk
JACKON-THERMODR-N