<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> JACKON THERMOMUR
JACKON THERMOMUR®

Annonce

JACKON THERMOMUR®

Jackon Thermomur® er et komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager over terræn, garager og sommerhuse. Systemet er den lette og smarte løsning til opbygning af drømmehuset.


Thermomur er forskallingselementer i ekspanderet polystyren (EPS), som stables op som byggeklodser. Efter støbning med beton fremstår væggen færdig med en 2-sidet isolering uden kuldebroer.


Thermomur består af forskallingselementer med en bredde på 350 mm. Et standard element vejer ca. 3 kg. Den enkle montering og den lave vægt gør, at arbejdet er lettere end ved traditionelt byggeri.


Det færdige byggeri får en ekstraordinær stærk kvalitet, som bygherre kan glæde sig over i hele husets levetid. Systemet har været på markedet i Norge i næsten 30 år, er gennemprøvet og videreudvikles kontinuerligt i samarbejde med bygherre og entreprenør og i takt med ændringer i bygningsreglementet. Jackon Thermomur® er ensbetydende med lavenergi, kvalitet, tryghed og brugervenlighed. 


Jackon Thermomur® byggesystem indeholder forskalling, isolering og forankringsmuligheder. Systemet er tilpasset byggeriets energikrav i henhold til bygningsreglementet. Jackon Thermomur® 350 og 350 Super er tilpasset boligbyggeri med strenge krav til isolering. Jackon Thermomur® 200 og 250 er anvendes ydervægge, garager og byggeri med mindre energikrav.


https://www.jackon.dk/produkter/jackon-thermomur/

 

Kontaktinformation
Jackon Danmark A/S
Lundagervej 20
8722 Hedensted
Tlf:7674 1611
Email:   info@jackon.dk
JACKON-THERMOMUR-