<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ren ssance til de h je paneler
Renæssance til de høje paneler

Annonce

Renæssance til de høje paneler

En ældre indretningsdetalje er nu som en Fugl Fønix genopstået af asken. De klassiske høje vægpaneler har i de seneste tre år haft en næsten lodret salgskurve og skabt en hyggelig atmosfære og følelse af luksus i tusinder af danske boliger.

  

Nyheden er, at de høje vægpaneler efter over 100 års dvaletilstand igen er blevet allerhøjeste mode. For blot få år siden var salget mikroskopisk, fordi mange betragtede dem som overflødig pynt og dekoration. Men nu er billedet et helt andet, og panelernes image- og stemningsskabende virkninger spiller i dag en afgørende rolle, hver gang danskerne skal renovere boligen eller bygge nyt. 

 

Tendensen bekræftes af Københavns Listefabrik i Søborg, der har Danmarks suverænt største udvalg af alle forskellige former for lister til byggeriet. Københavns Listefabrik er optaget i Guinness Rekordbog i kategorien ”Verdens største udvalg af trælister”, og virksomheden oplyser, at salget af høje paneler de seneste tre år har udviklet sig fra stort set nul til at udgøre en vigtig varegruppe.

 

Læs også: Københavns Listefabrik har mere end fordoblet "Verdens største udvalg af trælister", siden virksomheden blev optaget i Guinness Rekordbog i denne kategori

 

Udviklingen er ifølge Københavns Listefabrik udtryk for, at mange danskere søger væk fra den lidt kolde high-tech stil med de store rene flader. I stedet har de fået øjnene op for, at tidligere tiders høje paneler tilfører væggene en personlig stil og giver hele rummet en hyggelig atmosfære og en følelse af luksus. De høje paneler får tit følgeskab af stuk, fyldningsdøre og andre elegante designelementer, og det er først og fremmest inden for renoveringen af de herskabelige lejligheder og de ældre patriciervillaer, at der er stor efterspørgsel.

 

Københavns Listefabrik tilbyder høje vægpaneler af træ efter mål i de klassiske stilarter og med ægte fyldninger. Panelerne kan leveres både hvidgrundede og ubehandlede. De fleste kunder ønsker panelerne færdiggrundede, så de er klar til en sidste gang maling på stedet og kan få det helt rigtige historiske look med diskrete spor af penselsstrøg. Hos Københavns Listefabrik ligger priserne for ubehandlede vægpaneler i 90 centimeters højde på fra 1.300 kroner inklusiv moms per meter.

 

K-benhavns-Listefabrik
...

Københavns Listefabrik

Her kan du købe alle slags lister. Vi er verdensmestre i lister.

Kontaktinformation
Københavns Listefabrik
Rosenkæret 18
2860 Søborg
Tlf:39 27 60 90
Web:
Email:   kbhlistefabrik@kbhlistefabrik.dk