Facadebeklaedning_Keflico

Keflico A/S lancerer moderne listebeklædning med udvalgte træsorter

Hos Keflico A/S mærker man stigende efterspørgsel på moderne, udtryksfuld listebeklædning til facaden. Nu lancerer virksomheden et nyt tiltag, der gør det lettere at finde den rigtige løsning, uanset om det er til store eller små projekter.

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Keflico A/S lancerer nu et nyt sortiment af facadelistebeklædning, der letter udfordringen med at finde den rette og bæredygtige løsning til f.eks. husfacaden:

 

-Herhjemme har vi tradition for at forarbejde den enkelte ordre til kunden, hvilket selvfølgelig både er mere tidskrævende og fordyrende. Derfor har vi nu lavet en løsning, hvor vi på forhånd har valgt træsorter og dimensioner ud, så man hurtigt kan bestille uanset mængde, fortæller Henrik Bro Andersen, salgschef hos Keflico A/S.

 

Hurtig og billigere levering

Han påpeger, at projektmarkedet har været bannerfører for lamelbeklædning, men at tendensen nu også er smittet af på bl.a. almindelige husejere:

 

-Hvis man ønsker en moderne listebeklædning med spil i udtrykket til f.eks. facaden, et udhus, væg eller loft m.v. er det en rigtig god mulighed. Med det nye udvalgte sortiment kan vi i princippet levere fra dag til dag, til en lavere pris og til et bredt netværk af forhandlere, siger Henrik Bro Andersen.

 

Bæredygtigt træ i udvalgte sorter

Facadelisterne er fra FSC®- eller PEFCTM-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede kilder. De udvalgte træsorter er hhv. ceder western red, varmebehandlet termofyr, eg, ask og endelig Guariuba, der farvemæssigt kan minde om eg og bl.a. fungere som supplement til terrassebrædder.

 

-Vi hører efterspørgslen i markedet og sætter en ære i at kunne levere bæredygtige, tidssvarende og let tilgængelige løsninger. Derfor er vi også glade for snart at kunne rulle hele programmet ud til arkitekter og andre kunder på website, i brochure og selvfølgelig ud i tømmerhandlerne, slutter Henrik Bro Andersen.