Plugin Problem!
undefined

Nogle gange lykkes det at tilgodese alle ønsker og krav, og skabe et produkt, der er nærmest uovertruffen i egenskaber og udseende. Det synes vi LINEA produktlinjen fra Laudescher er et glimrende eksempel på.

 

Certificerede massivtræslameller til både væg- og loftbeklædning med stor designfrihed, akustikegenskaber og brandgodkendelse.

 

Det har nok været en af de mest efterspurgte kombinationer af produktegenskaber de seneste år. Egenskaber, der har været svære at imødekomme i ét samlet produkt til byggeriet.

 

Nu er løsningen her. I Keflicos sortiment kan vi i samarbejde med den franske producent Laudescher præsentere den kompromisløs listeløsning i massivtræ – Laudescher LINEA.

 

Laudescher_Linea_2
 

LINEA lamelsystemerne har ikke alene dokumenterede akustik- og brandegenskaber. Systemerne har også en enorm designfrihed og alle de certifikater, der i dag skal til i dokumentationen for det bæredygtige byggeri.

 

LINEA er brandgodkendt til B-s1, d0 som fuld konstruktion, er CE mærket, PEFC/FSC certificeret samt Cradle 2 Cradle Bronze certificeret.

 

Ydermere er der for hvert enkelt design udarbejdet akustiske målinger. Disse målinger viser hvor meget det enkelte produkt kan forbedre den akustiske værdi afhængigt af om løsningen er monteret som væg- eller loftbeklædning.

 

Alt dét, og så med en høj æstetisk værdi ovenikøbet.

 

LAUDESCHER_POINTE A PITRE_2
 
 
Designfriheden ligger både i valg af træsort til hver enkelt lamel og muligheden for opsætning i modulerne, form på træet og overfladebehandling. Af træsorter kan du blandt andet vælge det populære fyr– og egetræ. Vi tør næsten godt love, at der findes en løsning inden for Laudescher LINEA produktlinjen, der passer præcis til dit byggeri uanset størrelse.
 
I Keflico har vi forhandlingen af Laudeschers produktsortiment på det danske marked. Alt bliver lavet på bestilling. Allerede i dag er vi klar til at hjælpe dig videre med dine ønsker om en brandgodkendt massivtræs listeløsning i allerhøjeste kvalitet med unikke akustik egenskaber.
 
På referenceprojektet lige  her, kan du læse hvordan listerne har opfyldt kravene til den nye facade hos Nordisk Films Biograf i City 2. 

 

Kontaktinformation

  • undefined
  • undefined, undefined, undefined
  • Tlf: undefined
  • Web: undefined
  • Email: undefined