<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Keflico vil genbruge trae som en del af den baeredygtige udvikling
Keflico A/S

Annonce

Keflico vil genbruge træ som en del af den bæredygtige udvikling

Keflico arbejder i disse dage benhårdt for at introducere eg fra nedrivning af bindingsværker og andet byggeri i Europa som en fast del af sortiment. Det er endnu et skridt i den bæredygtige retning, og et målrettet arbejde ud fra et klart mål om at leve op til egen målsætning - at introducere et FSC®-recycled produkt på markedet.

 

bygning

 

Med bæredygtighedsrapporten har Keflico skabt en sund forpligtigelse, særligt internt, der konstant fordrer nye initiativer mod målet om at gøre den træforbrugende industri endnu mere bæredygtig.

 

Læs også: Det naturlige valg er også det bæredygtige valg

 

Med en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, er der masser af udfordringer undervejs, og særligt genbrugsmaterialer kan være vanskelige at specificere og dokumentere dybdegående. Keflico har besluttet sig for at tage denne udfordring op med genbrugs-eg.

 

eg

 

Er du nysgerrig på materialet eller står med et projekt, hvor FSC®-recycled eg kunne være relevant, kan du kontakte Keflico’s produkt- og konceptudvikler - Marie-Louise Larsen; +45 3699 6241.

Kontaktinformation
Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Tlf:+45 3699 6274
Email:   dan@keflico.com