Mød Keflico og Woodfac på Build in Wood den 22. og 23. maj

Keflico og Woodfac deltager som udstillende partnere på dette års Build In Wood konference den 22. og 23. maj.

 

 

Keflico har i forvejen et tæt, dagligt samarbejde med Nordisk Profil, der står bag Woodfac, omkring sparring og levering af bæredygtigt træ til deres bæredygtige facadeløsninger. Sammen vil de to virksomheder på Build in Wood 2019 introducere dig for helt nye, innovative træfacade system løsninger med fokus på bæredygtighed, brandegenskaber og høj æstetik.

 

Om Woodfac:

Woodfac er et 100 % bæredygtigt og unikt dansk patenteret og produceret facadesystem med trælameller, der klipses på en aluminiumstruktur. Det er hurtigt at montere med høj præcision og fuldkommen arkitektonisk frihed med hensyn til farver og design. Woodfac er i særklasse i forhold til montagetid, vedligehold, bæredygtighed og æstetik. […] Woodfac er fremstillet af FSC-træ og 100 % indsamlet og genanvendt Green Aluminium og tilbyder derfor den højeste grad af bæredygtighed.

 

Læs også: Interview med John Bitsch, CEO hos Nordisk Profil A/S: Unikt facadesystem i enkelt design

 

 

Om Build in Wood:

“The use of wood in construction projects is gaining popularity around the world, including Denmark. On May 22 & 23, we gather the building industry to discuss the potential of building with wood.” 

 

 

Konferencen finder sted på Docken i København, og vil over to dage samle specialister inden for byggeriet fra både Danmark, Norge, Sverige, Østrig, Tyskland og Canada.