1589888193-ekn-1586251246-8gq-Kingspan2_nyhedsbrev

Med QuadCore-paneler får man det hele for det halve

QuadCore-paneler fra Kingspan er kun halvt så tykke og halvt så tunge som lignende produkter baseret på mineraluld, men de isolerer lige så godt.

Sandwichpaneler med en isoleringsevne der er op til dobbelt så god som lignende produkter med en kerne af mineraluld, og brandtekniske egenskaber der har banet vej for krævende godkendelser. Det er QuadCore kort fortalt.

 

Dertil kommer 40 års garanti på isoleringsevnen, og en miljøprofil der sikrer, at panelerne er fuldt genanvendelige og produceret udelukkende med brug af vedvarende energi.

 

Kingspan1_1920

 

 

Fylder mindre

QuadCore-panelerne er udviklet af koncernen Kingspan. Ifølge Per Røddik, adm. direktør for virksomhedens danske afdeling, er produktet særdeles velegnet til blandt andet industrien, store lagerbygninger og frysehuse. Her kan det benyttes indenfor som skillevægge og lofter samt udenfor på facader.

 

Med en lambda-værdi på bare 0,018 W/m·K kan man opnå en meget høj isoleringsevne med et materiale, der kun er halvt så tykt som produkter baseret på mineraluld. Samtidig er det op til 65 procent lettere. Det betyder, at panelerne fylder mindre både inde i bygningerne og på ladet af lastbilerne samt ikke mindst, at produktet er væsentligt nemmere at arbejde med.

 

- Når man vælger QuadCore-paneler, ser vi ofte, at eksempelvis antallet af leverancer bliver halveret. Det er som at skære lige gennem kagen og forære halvdelen til miljøet, fortæller Per Røddik.

 

Sikre under brand

En ting er isoleringsevnen, noget andet er QuadCore-panelernes brandtekniske egenskaber. Produktet får topplaceringer, når det handler om røgvurdering og brandreaktion, ligesom det har opnået den globale FM-brandcertificering. Derudover kan QuadCore-panelerne bryste sig af en række krævende godkendelser herunder SP Fire 105 og K1 10.

 

Det er da heller ikke hvem som helst, der har udviklet produktet. Kingspan er en af verdens største og førende virksomheder indenfor udvikling af isoleringsprodukter til byggeriet. Koncernen er til stede i mere end 70 lande, driver mere end 100 fabrikker og beskæftiger mere end 14.000 medarbejdere.

Kontaktinformation