Stor interesse for fremtidens energirenovering system

Næsten 5000 besøgende kiggede i dagene 29.-30. oktober forbi Komproments stand på Building Green messen i Forum. Målet med messen var at vise konceptet: Fremtidens intelligente facadesystem- miljørigtig energirenovering -en leverandør, et ansvar, et telefonnummer.

Konceptet er udarbejdet og udføres i samarbejde med Isover (isolering) og Hoval (varme- og ventilations-systemer) og går grundlæggende ud på, at al energirenovering foretages på bygningernes yderside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De tre virksomheder, der hver især har et selvstændigt sortiment af højkvalitetsprodukter, tilbyder derud over én samlet energirenoveringsløsning, som tager vare på miljøet, skaber et sundt og rent indeklima og er med til at reducere det samlede energiforbrug. De bygningsansvarlige får én leverandør og ét kontaktpunkt under hele renoveringsforløbet.

Fordelen er at de bygningsansvarlige i fremtiden kun skal forholde sig til en samarbejdsparter og en leverandør. En leverandør, der både kan levere en samlet rådgivning og en samlet koordinering af materialeleverancer med hensyn til nye facader, isoleringssystemer og varme- og ventilationsanlæg gennem hele projektforløbe.

Hele boligsektoren kan få glæde af at energirenovere på denne måde, hvad enten der er tale om nybyg, renovering af ældre ejendomme, eller af private/offentlige bygninger bl.a. i form af lavere genhusningsomkostninger mm.

Minister for Klima-Energi og Bygningsministeriet Rasmus Helveg Petersen var også på besøg og meget positiv over at tre firmaer er gået sammen for at give en fælles rådgivning.


Tre i én

Bygherre, boligforeninger, kommuner m.fl. kan nu få en samlet løsning fra indvendig bærende væg til ny udvendigfacade i en samlet rådgivning samt materiale leverance.

De tre virksomheder er KOMPROMENT, der leverer tag- og facadesystemer, Isover der leverer isoleringssystemer og Hoval som leverer varme- og ventilationssystemer.

Yderligere informationer: Salgsdirektør Kim Kristensen, KOMPROMENT, tlf 96 52 07 10 eller på mail: salg@komproment.dk

 

Links:

www.komproment.dk 

www.isover.dk 

www.hoval.dk


Konceptet indeholder:


    Udvendig efterisolering
    (Isover Plus samt Insulsafe fra Isover)
    Boligventilation monteret i facaden
    (Homevent fra HOVAL)
    Fjernvarme unit monteret i facaden
    (fra Hoval)
    Alu bagvægssystem
    (fra KOMPROMENT)
    Naturskifer facader i ZAPPA
    (fra KOMPROMENT)
    Naturskifer facader i D-WALL
    (fra KOMPROMENT)
    DESIGN-TEGL
    (fra KOMPROMENTdesignet i samarbejde med ONV Arkitekter og Jaja Architects)

Kontaktinformation