Bærende

Oplev den nye, innovative SMART+ serie fra LEDVANCE, der genskaber solens lys indenfor

 

SUN@HOME-pærer og lamper fra LEDVANCE lukker det naturlige lys inden for hos dig derhjemme eller medarbejderne på kontoret. Nu er det nemlig muligt og nemt at få en sundere hverdag med lys, der automatisk tilpasser sig biorytmen hen over døgnet. Det giver større produktivitet og bedre nattesøvn. Samtidigt giver SUN@HOME bedre indeklima og stor fleksibilitet.

 

 

Luk naturens lys indenfor             

SUN@HOME-serien fra LEDVANCE har fuldspektrum-teknologi og indbygget biorytmefunktion, der gør det muligt at genskabe solens naturlige døgnrytme indendørs. Det er noget, din krop vil mærke, før du gør. Lyset får dig op i gear, der hvor det er naturligt for din krop, og lyset får dig til at slappe af, når det er tid til det. Mennesket kommer i fokus, så vi kalder det Human Centric Lighting.

 

Sun@Home tre kelvintyper



Det hele foregår automatisk, for SMART+ systemet tilpasser sig automatisk til dit lysbehov hen over døgnets 24 timer baseret på din krops naturlige mønster. Ved at skrue op og ned for lysstyrken samtidig med at lysets hvide nuancer tilpasses (fra 2.200 til 5.000 Kelvin), følger lyset din krops behov. Når du har allermest brug for energi og dagslys, hjælper SUN@HOME dig i gang med energisk lys til dagen. Når det er nødvendigt med ro og afslapning, kan SUN@HOME med sit meget varme, hvide lys (2.200 Kelvin) næsten fjerne al blåt lys og gøre dig klar til hvile og bedre søvn.

 

Flere farver

Farvegengivelsen, der normalt er begrænset ved konventionel indendørsbelysning, får også et løft i SUN@HOME-serien fra LEDVANCE. Markedsstandarden ligger i dag på RA 80, hvilket ikke gengiver hele farvespektret, som sollys gør det (RA 100). SUN@HOME har skruet op til RA 95.

Den høje farvegengivelse gør, at selv de dybe røde farver opfattes optimalt. Så nu behøver du ikke gå hen til vinduet eller vente til næste dag for at se en farve ordentligt.

 

Æblet

 

Gør luften sundere

Alle SUN@HOME-produkterne er belagt med en særlig LightShield-teknologi, som er en speciel coating, som dræber de bakterier og vira, som kommer i kontakt med overfladen på lamperne og pærerne. På den måde vil den naturlige luftcirkulation i rummet helt automatisk være medvirkende til at nedsætte eventuel smitte-risiko og skabe et bedre indeklima, helt uden du behøver gøre andet end at tænde lyset.

 

Styres SMART – naturligvis

Hele systemet styres naturligvis via den samme innovative SMART+ Wi-Fi-app og kan både kobles op til Google Home og Amazon Alexa. Her kan du styre:

 

  • Farvetemperatur, farver og lysstyrke
  • Scener, fx dæmpe lyset, når du skal se TV
  • Hvornår på døgnet der automatisk tændes, slukkes eller ændres i lystypen
  • Automatiseringer, der gør, at lyset tændes eller slukkes, når det begynder at regne, eller når det er tid til frokost
  • Biorytmefunktionen, der følger din naturlige døgncyklus

 

SUN@HOME er oplagt til fremtidens arbejdspladser

Mennesket er ikke en maskine, og det er dine kolleger og medarbejdere naturligvis heller ikke. Vores kroppe har behov for forskellige ting på forskellige tidspunkter, og nu har du muligheden for at lade lyset følge med Human Centric Lighting – Solens lys indenfor.

 

asset-13029618_others_graphics_circadian_rhythm_-_hcl_-_sun_at_home__en

 

 

Når medarbejderne og kollegerne skal præstere optimalt, er det vigtigt, lyset følger med. Ved at skrue op for det hvide, energiske lys sørger SUN@HOME for, at lyset giver energi og overblik, mens det langsomt justerer sig i løbet af dagen til afslutning af arbejdsdagen og gør klar til fritid og afslapning.

 

Til kontorer, køkkener, gangarealer eller værksteder og lignende, anbefaler vi at bruge SUN@HOME-serien til alle indendørsområder som almen belysning. Hvis du vil skabe inspirerende og anderledes miljøer i fx indgangspartier eller fællesrum anbefaler vi brug af RGBW-lyskilder som ekstra belysning som gulvlamper og effektbelysning.

 

Specifikationer:

  • 5 års garanti
  • Farvegengivelse: Op til RA 95
  • Farvetemperatur: 2.200 – 5.000 Kelvin
  • LightShield-teknologi som er medvirkende til at dræbe vira og bakterier
  • Reduceret udsendelse af blåt lys
  • Styres via SMART+ Wi-Fi app til IOS og Android
  • Virker med Google Home og Amazon Alexa

 

Se mere og alle produkterne her

 

Kontaktinformation