Hönle_Gastro_Anwendung_CMYK

Ren luft med lys

Rens og desinficer klasseværelsets, venteværelsets eller mødelokalets luft hurtigt, nemt og billigt med LEDVANCE STERIWHITE-luftrenser

 

LEDVANCE tilbyder nu skoler, kursussteder, kontorer og andre steder, hvor mange mennesker samles, en mulighed for hurtigt, nemt og billigt at rense luften for vira og anden smitte. Med LEDVANCE bærbare luftrenser STERIWHITE skal du bare sætte den i stikket, og så sørger den for resten lydløst - med et minimum af vedligehold og helt uden kemi.

I højere og højere grad samles elever, kolleger og studerende nemlig i lokaler bag lukkede døre for at tage fat igen. Det betyder desværre også en øget risiko for smitte – en risiko, du kan sænke med to tredjedele for den enkelte med STERIWHITE fra LEDVANCE lavet i samarbejde med Hönle. 

 

Renser og beskytter

 

I et typisk klasseværelse for eksempel på 60 kvm og 3 m til loftet, hvor der sidder 25 børn, og hvor der luftes ud mellem hver time på 45 minutter, vil en LEDVANCE luftrenser sænke mængden af vira i luften med 77 % og den enkeltes risiko for smitte med 66 %. På den måde kan du enkelt og hurtigt beskytte dig selv og dine elever, kunder eller kolleger i hverdagen. Der findes flere størrelser af luftrensere fra LEDVANCE og Hönle, så det er let at tilpasse sig det behov, du har i netop dit klasseværelse eller andet fællesrum. LEDVANCE tilbyder dig let at udregne det optimale setup for dig her.

 

En stille renser

 

Luftrenseren er lydløs og uhyre nem at sætte op og vedligeholde.  Du skal bare sætte luftrenseren i stik og tænde, så klarer den resten. I modsætning til luftrensere, der bruger filtre, er det lys, der renser luften. Det betyder mindre vedligehold for dig. Igen fordi det ikke er filtre, luften skal suges igennem, er STERIWHITE-luftrenserne fra LEDVANCE meget lydsvage og vil ikke forstyrre koncentrationen i klasselokalet eller til mødet. Fordi luften renses med lys, er der ingen kemi eller skadelig ozon.

Klik ind lige her, og se, hvilke muligheder der er for dit klasselokale, mødelokale, venteværelse, fællesrum og lignende.

asset-13029891_application_pictures_opening_image_for_201120_hoenle_steriwhite_air
 
asset-13029824_application_pictures_uv-c_hoenle_schule_anwendung
 
 
 

 

Kontaktinformation