purso-sport (002)

Armaturer i genanvendt aluminium skal bringe lys over sport og industri

 

Med et nyt samarbejde mellem LITE A/S og Purso Oy, er det ikke kun lyset som er bæredygtigt. De robuste industriarmaturer er skabt af genanvendt aluminium for at sikre et cirkulært kredsløb af materialer.

 

Belysning til industri- og sportsområder er for alvor et af de områder, hvor der kan spares mange penge på elregningen og vedligeholdelseskontoen. Men tiden er også inde til at tænke CO2-regnskab og bæredygtighed, når der skal vælges belysning. Netop derfor er LITE begyndt at forhandle SNEP® industriarmaturer, fra den finske aluminiumsproducent Purso. SNEP-serien går under viften af Greenline-produkter, som alle er skabt og designet i genanvendt aluminium.

 

Belysning til individuelle behov

Produkterne designes og samles i Finland, således at individuelle områder og kunder får lige netop den belysningsløsning med specifikationer som de behøver. LITE hjælper den enkelte kunde, med at finde det rette produkt til opgaven. Dette gøres ud fra lysberegninger, hvor der kigges ind i lovkrav for belysning, hvilket område lyset skal monteres i, samt hvordan man på mest energirigtig måde skaber de bedste betingelser med lys.

 

Produkterne er ligeledes udviklet med et enkelt montagesystem, som klikkes på produkterne uden brug af værktøj. SNEP-produkterne har mere end 20+ forskellige monteringsbeslag, for at imødekomme forskellige områder/haller.

 

 

Purso-industri (002)

 

 

Et stærkt samarbejde

LITE A/S er eksperter i bæredygtig belysning, og hjælper til dagligt store som små virksomheder, private og offentlige med at finde den rette belysning. Purso er eksperter på aluminium, og har mere end 60 års erfaring i branchen. Sammen giver de kunderne bæredygtige produkter på både belysning og materiale.

 

De bæredygtige produkter er blevet taget godt imod, og der er stor interesse for dem – det skyldes både den store fleksibilitet, at armaturerne er nemme at montere, og at produkterne er et stærkt alternativ til andre industriarmaturer på markedet.

 

LITE har allerede leveret de første SNEP-armaturer til både industri- og sportsområder, og ser frem til at levere mange flere.

 

Find hele produktoversigten af bæredygtig belysning til sport og industri her.