purso

LITE A/S starter nyt samarbejde med finsk aluminiumsproducent

 

Samarbejdet mellem LITE og finske Purso betyder, at den nordjyske belysningsleverandør nu kan tilbyde deres kunder industribelysning i genanvendt aluminium

 

Fokus på bæredygtigheden

LITE er en innovativ leverandør af LED-belysning til professionelle. Bæredygtighed har altid været en del af kerneværdien, men LITE arbejder løbende på at optimere produkter og services for at kunne tilbyde kunderne de nyeste og mest bæredygtige løsninger.

 

I mange større byggerier såsom industrihaller, lager- og produktionsfaciliteter sidder der ofte mange belysningsarmaturer. Ved at skifte fra traditionel til LED-belysning kan virksomhederne opnå store besparelser på drifts- og vedligeholdelsesbudgettet. Med det nye samarbejde med Purso, tilbyder LITE nu industriarmaturer i genanvendt aluminium. Det betyder, at kunderne ikke kun kan bryste sig af at have skiftet til et mere energirigtigt lys, men at selve armaturet er skabt af genanvendte materialer.

 

Hvem er Purso?

Purso er en finsk aluminiumsproducent, der har mere end 60 års erfaring. I dag beskæftiger Purso mere end 300 medarbejder i flere forskellige kompetenceområder; alt fra teknik til produktion.

 

Som en del af deres sortiment designer Purso belysningsarmaturer i genanvendt aluminium, for et stærkt og bæredygtigt alternativ til de klassiske industriarmaturer. Sortimentet af belysning består af fleksible armaturer, der samles i Finland med højkvalitetskomponenter efter den enkelte opgave. Foruden armaturer, har Purso også designet de mange beslag, som kan tilvælges produkterne. Beslagene er alle skabt med et enkelt klik-system, der gør det nemt og hurtigt at installere armaturerne.

 

Om Samarbejdet

LITE er stolt over det nye samarbejde, og har allerede leveret flere større projekter i samarbejde med elinstallatører og Purso – her kan bl.a. nævnes projekter indenfor sports- og industrihaller. LITE ser frem til at præsentere Purso’s produkter og de nye muligheder for kunder og samarbejdspartnere.

 

Vil du vide mere om bæredygtig belysning? Kontakt LITE for en uforpligtende snak om dit projekt.