1

Ny produktserie af udendørsbelysning udviklet af LITE

Den dansk designede produktserie ’NIGHTLITE’, består af en gadelampe, pullert og væglampe – alle med hver deres fordele og features.

 

NIGHTLITE-serien er udviklet af belysningsleverandøren LITE A/S, og designet af danske Pilgaard Design Studio. Produkterne er designet med ønsket om at skabe en designklassisk armaturserie, der passer til det nordiske udemiljø, og som let falder ind med omgivelserne.

 

Alle produkterne i NIGHTLITE-serien udmærker sig med en lysende akrylbund, der omslutter armaturerne og skaber en flot ekstra effekt i aften- og nattetimerne.

 

2

 

NIGHLITE

Gadelysarmaturet i NIGHTLITE-serien består af 3 forskellige wattager, for at tilpasse sig til forskellige områder og monteringshøjder. Derudover udmærker produktet sig ved sin utroligt enkle monteringsmetode, hvor armaturet kan monteres på både vandrette og lodrette master, uden at ændre formudtryk. Ligeledes passer armaturet på en variation af mastetyper, og gør sig særligt godt på Ø89 master, hvor NIGHTLITE danner en flot glidende overgang til masten. Af samme grund gør armaturet sig også godt som dekorativ parkbelysning.

 

NIGHTLITE er desuden forberedt til smart city-løsninger, og kan integreres med Nema- og Zhagasokkel i både top og bund af armaturet. 

 

33
31
32
 
 

Læs også: Interview med CEO i LITE, Lars V. Andersen: Rivende udvikling og dansk designede belysningsprodukter

 

NIGHTLITE BOLLARD

Pullert-versionen af NIGHTLITE udmærker sig, ved ambient “back light” belysning i standeren. Den ambiente effekt omslutter hele armaturet i aftentimerne, og giver armaturet en flot fremtoning, som diskret og enkelt viser stiens eller vejens forløb. Den elegante pullert kan vælges med ét eller to lygtehoveder, for 180° eller 360° fordeling af lyset.

 

Derudover er NIGHLITE BOLLARD designet med et indbygget nedgravningsbeslag, som trækkes ud af armaturet. 

 

41
42
 
 

NIGHTLITE WALL

Funktionalitet og fleksibilitet går hånd i hånd, og kommer flot til udtryk. Netop derfor er den elegante væglampe udviklet med en utrolig enkelt og tilgængelig monteringsmetode. Gennemsløjfning af kabler i armaturet er gjort let, og armaturet kan leveres med to forskellige vægbeslag. Et beslag for tæt montering ved væg, og et beslag hvor man enkelt kan tilgå armaturet med synlig installation i rørføring.

 

5

 

Fremtidssikring med bæredygtig belysning

Alle produkterne i NIGHTLITE-serien er designet med fokus på bæredygtighed og FN's Verdensmål for at understøtte LITE’s CSR og Impact Policy. Produkterne skal gøre op med "køb-og-smid-væk-kulturen", og er derfor udviklede som 100% modulopbyggede armaturer, der let kan opgraderes i takt med teknologiens udvikling.