<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Belysning i kolde temperaturer
LUMINEX

Annonce

Belysning i kolde temperaturer

Hos Thermo-Transit bliver der meget koldt.

 

THERMO-Transit distribuerer køle- og frysegods i hele Europa. Til deres nye afdeling i Padborg har vi projekteret og leveret belysningen.

 

Belysning i køle- og fryselager skal leve op til særlige krav og forhold. Temperaturerne i kølelagre ligger fra 0 til 15 grader, hvor der i fryserum kan blive ned til -40°C. 

 

Til den generelle belysning i køleterminalerne er der brugt Mariner Premium.  Armaturet er godkendt til brug i lokaler for opbevaring af levnedsmidler i fugtigt miljø. I læssesluserne er der valgt industriarmaturer med høj lumen. Det er for at områderne er veloplyste og sikre for medarbejderne at færdes i. Det skaber et godt arbejdsmiljø.

 

I administrationsbygningen er der monteret LED Paneler og downlights i 60×60 lofter. På badeværelser og toiletter er der leveret Z-Guide 2, til montering over spejle.

 

Udvendig er der leveret kraftige floodlight armaturer, på 15 meter master til oplysning af kørselsområdet og bygningerne. De veloplyste områder giver stor tryghed og sikkerhed.

 

 

Se flere billeder på vores hjemmeside, eller kontakt os på 76 26 67 00 hvis du står med et projekt der kræver lamper til ekstrreme forhold. 

Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: