<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Belysning til Hammershoej Teglvaerk
LUMINEX

Annonce

Belysning til Hammershøj Teglværk

I samarbejde med Cubo Arkitekter har Luminex leveret belysning til indgangspartiet og det store åbne rum i midten af administrationsbygningen.

 

Et stort rektangulært rum, der på loft og væg er beklædt med udvalgte mursten typer som Hammershøj Teglværk selv producerer. Rummet med forbindelse til resten af huset, er derved samtidig en udstilling af produkter.

 

Cubo arkitekter ønskede aflange LED profilarmaturer, som skulle indbygges mellem murstenene. Vores tyske leverandør Lightnet, har mange forskellige profilstørrelser i serien MATRIC og det lykkedes at finde typer, der matcher bredden af de to mursten, der er anvendt. Armaturerne blev valgt i sort og som noget ekstra blev der i den ene ende indsat en strømskinne og monteret spot til belysning af væggene. I den gennemgående loftkonstruktion midt i bygningen, er monteret MATRIC A1 lysbånd, specielt fremstillet til rummets bredde.

 

En spændende opgave, hvor alle armaturer blev specielt fremstillet, blev takket være det gode samarbejde mellem arkitekt, bygherre og leverandør løst på kort tid.

 

Hammershøj Teglværk, som er en del af Randers Tegl, er et af Nordeuropas største og mest moderne teglværker med tre separate produktionslinjer. Et gennemrationaliseret værk med en årskapacitet på 70 mio. sten.

 

Hammershøj-Tegl -Randers---Luminex-(5)
Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: