<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Belysningsmaessig helhedsloesning
LUMINEX

Annonce

Belysningsmæssig helhedsløsning

”Det rigtige gode ved Luminex er, at de har totalpakken. De kommer med loftsplaner, lysberegninger og forslag til belysningsløsninger, som de selv sætter sammen.” Christian Jensen, eftermarkedschef og projektleder på Ejner Hessels nye bilhus i Tilst, er ikke i tvivl om fordelene ved at have Luminex som belysningspartner. Foruden helhedsløsninger har det også været udbytterigt at besøge Luminex’ showroom med udstilling, hvor armaturer og lyset kan opleves.

 

Belysningskrav og eksklusivitet

Hos Ejner Hessel er der koncernkrav til, hvordan belysningen og Lux skal være. Bilhuset har både sort- og sølv-armaturer, og sølv-armaturerne, der udstråler eksklusivitet, er et krav ved Mercedes-AMG Performance Centre. Udover at signalere klasse, ligesom de udstillede biler, er Luminex’ belysningsløsning energibesparende. Alene på to værksteder sparede Ejner Hessel 15.000 KWh om året ved at udskifte almindelige lysstofrør til LED-armaturer. Fremtiden er også forberedt, for med det fleksible skinnesystem, kan der efterfølgende kobles flere lamper på. 

Rådgivning om design og energibesparing

”Luminex er ekstremt gode til at vejlede i, hvad der passer godt til bygningens forskellige arealer. Til trappeopgangen foreslog Luminex en løsning, der var nem installationsmæssigt. Så vi har fået god rådgivning om designmæssig smart, funktionel og energibesparende belysning, hvilket betyder at der er LED-belysning i hele bygningen. Når Ejner Hessel bygger om, så vil vi gerne bygge så miljørigtigt som muligt. Vi har fx ikke noget spildevand fra driften, vi har et biologisk rensningsanlæg. Desuden har vi opdateret med klimaskærme, så vi bruger så lidt energi som muligt,” siger Christian Jensen om Ejner Hessels holdning til bæredygtighed.

 

Få den rigtige vejledning hos Luminex. Kontakt os på 76 26 67 00 eller besøg vores hjemmeside www.luminex.dk

Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: