<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Hvordan sikrer man sig den bedste belysningspartner i branchen
LUMINEX

Annonce

Hvordan sikrer man sig den bedste belysningspartner i branchen?

Det er værdiskabende for byggeprojektet at inddrage en faguddannet belysningsekspert i projekterings- og sparringsfasen. Foruden de tekniske kompetencer, tilføjer rådgivningen fra en ekspert uvurderlige input til energibesparende og holdbare løsninger.

 

Et moderne belysningsfirma har fingeren på pulsen, hvad angår de nyeste, mest bæredygtige og holdbare produkter, gerne fra europæiske producenter og tænker i innovative belysningsmuligheder.

 

Før du vælger lys og nyt belysningsfirma som partner

 • Vælg et belysningsfirma med dokumenteret erfaring i at gennemføre tungere belysningsprojekteringer, og gør det allerede fra projekteringsfasen.

 • Kombinationen af fagteknisk kompetence, æstetisk indsigt og praktisk håndværksmæssig viden er nøglen til et succesrigt belysningsprojekt.

 • En professionel belysningsrådgiver er ikke blot et firma, der leverer lamper, men som med erfaring gennem store belysningsprojekter kan bringe solid indsigt til bordet ved projekterings- eller byggemøder.

 • Undersøg på forhånd hvilke referencer og store projekter, det pågældende belysningsfirma har været involveret i. Har belysningsfirmaet fx erfaring med at samarbejde med arkitekter omkring prestigebyggerier?

 • Vurder hvilket belysningsudtryk der ønskes i det pågældende byggeri og vælg belysningspartner ud fra dette. En kompetent belysningsekspert vil altid finde den optimale belysningsløsning, uanset hvilke typer lys, der skal
  indgå i projektet.

 • Vælg belysningspartner ud fra historik.

 • ​Hvor længe har en aktør været i markedet?

 • Har salgs- og kontaktpersoner en belysningsfaglig baggrund?

 • Hvilken produktportefølje præsenterer firmaet?

 • Hvordan er service og reklamationspolitikken?

Når ideer og anbefalinger bygger på erfaring med omfattende byggeprojekter samt gennemprøvede og brugervenlige produkter, kan kunden føle sig tryg. Kunstlys, der bedst kompletterer dagslys, er en brugervenlig og holdbar løsning.

 

Hos Luminex finder du en partner i branchen, der har den rette faglighed, teknisk viden om installationer og kompetencer om lystyper, og er du sikret en helhedsløsning, hvor design, funktionalitet, økonomi går hånd i hånd.

 

Ring til os på 76 26 67 00 og få en snak om dine fremtidige projekter. Se vores referencer på vores hjemmeside.

Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: