<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt bilhus til Ejner Hessel i Tilst
LUMINEX

Annonce

Nyt bilhus til Ejner Hessel i Tilst

Ejner Hessel, Tilst

Stor vækst hos Ejner Hessel og et udvidet modelprogram fra Mercedes-Benz, har sat gang i en stor investering i Aarhus. 6.200 kvm. renoveret og udbygget bilhus står klar i Tilst, med nye udstillingslokaler, nyt og topmoderne værksted, ny administration og reception. Det bliver kaldt fremtidens bilhus og Luminex har leveret en komplet belysningsløsning hertil.

 

Luminex har fra starten været i dialog med bygherre omkring belysning til det nye bilhus. Allerede ved opstart kom Luminex med til en besigtigelse af bygningen, sammen med de øvrige håndværkere. Efterfølgende udarbejdede Luminex nogle forslag, som bygherre vurderede og traf beslutning ud fra. Christian Rich fra Ejner Hessel har været meget bevidst om, hvor vigtigt det er med en god belysningsløsning.

 

Under byggeprocessen har der været tæt samarbejde mellem Luminex, bygherre og el-installatøren El:con. Det er ikke typisk i byggebranchen, med et så tæt samarbejde mellem parterne, men det er helt sikkert en model, som har sikret alle et godt forløb og Ejner Hessel en flot løsning.

 

Særligt skal fremhæves valget af belysning til det topmoderne værksted. Her er valgt det nyeste LED produkt fra vores tyske leverandør RIDI. Det er en ny sort udgave, af det fleksible skinnesystem LINIA FLAT med en høj lyskvalitet og et eksklusivt udtryk. Systemet er særdeles egnet til netop disse lokaliteter pga. af fleksibiliteten og den hurtige og effektive montering.

 

I indskrivning og udstilling, er der monteret 352 downlight Linea DS-F 150 med reflektor, der sikrer et flot og behageligt lys uden blænding. I kontorer og gangarealer, er ligeledes anvendt downlight, samt indbygningsarmaturet AVIORA, som er designet af det anerkendte Østrigske lysdesignerfirma Bartenbach, der har specialiseret sig i at designe bl.a. reflektorer til LED belysning.

 

Udvendig er monteret Linea DS-F 150 downlight i udhænget og sammen med den vægmonteret Ekleipsis, oplyser de den store og flotte bygning og fremhæver facaden. Man er ikke i tvivl om, i hvilken ende af skalaen bilhuset befinder sig i, når man kører forbi.

 

Se også billeder fra Ejner Hessel i Vejle, der fik nyt lys fra Luminex i 2017.

Ønsker du at kende flere detaljer om projektet eller tale om en lignende løsning til dit projekt, skal du være velkommen til at kontakte os på 76 26 67 00.

Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: