<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt lys finansieret af el besparelsen
LUMINEX

Annonce

Nyt lys – finansieret af el-besparelsen

I samarbejde med Leasing Fyn, kan Luminex nu tilbyde finansiering af et nyt belysningsanlæg. Vores LINIA FLAT LED skinnesystem er blevet godkendt til finansiering.

 

LINIA FLAT LED skinnesystem udskiller sig fra andre produkter ved en ekstrem høj kvalitet og så kan systemet monteres i kæder, stort set uden brug af værktøj. Løsningen, henvender sig primært til større forretninger, produktionsvirksomheder og lagerområder, idet systemet har sin styrke i store rum både i forhold til energibesparelse og funktionalitet. I mange tilfælde kan energi- og driftbesparelsen finansiere hele leasing ydelsen.

 

Forudsætningen for en finansiering, er en positiv kredit vurdering fra Leasing Fyn og minimumkrav for en finansieringsaftale er kr. 100.000 .-. Efter endt finansieringsperiode, vil der være en scrapværdi på minimum 10 % af den samlede købesum, som skal afvikles på den sidste finansieringsydelse til Leasing Fyn. I hele finansieringsperioden yder LUMINEX en garanti, der indebærer fuld service på produktet.

 

Vi garanterer

  • Nyt moderne LED belysningsanlæg af høj kvalitet
  • Ingen udbetaling
  • Delvis eller total finansiering af ydelsen via besparelser på el- og driftomkostninger
  • Finansieringsperiode op til 7 år
  • Total service og garanti på anlægget i hele finansieringsperioden
  • Ingen store engangsudgifter
  • Lys- og energiberegninger, der understøtter vores forslag/tilbud
  • Ansøgning om tilskud ud fra de sparede KWH

 

 

Under vores referencer, kan du se flere billeder af LINIA FLAT LED skinnesystemet.

Har du nogle spørgsmål eller vil du vide mere om vores finansieringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 76 26 67 00. I denne brochure kan du læse mere om finansiering af belysning.

Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: