<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tag naturen med ind paa kontoret
LUMINEX

Annonce

Tag naturen med ind på kontoret.

Kreativ brug af mos i en lampe, giver god akustik og ro til sjælen.

Rockay i Rødovre laver løbetøj i med fokus på miljøet. På deres hovedkontor, havde de brug for energivenlig belysning hvor der er fokus på innovation og design. Præcis som Rockays kerneværdier.

 

På kontoret hænger EOS Circular, en cirkulær pendel lampe der tilføjer former til det stilrene kontor.

EOS findes i mange forskellige størrelser, lumenpakker og kelvinværdier. Diameteren blev bestemt ud fra rummets størrelse og lysbehov, som endte det med at være en Ø650mm.

 

I mødelokalet er der anvendt et Matric profil til at danne en custommade armatur med mos. Ikke nok med at det forbedrer akustikken i rummet, giver det også en helt særlig stemning. Det var vigtigt for Rockay at trække naturen ind i rummet, det er opnået med dette armatur.

 

I vores Showroom i Rødovre fik Rockay muligheden for at, se armaturerne inden de traf beslutningen. Det gjorde processen for valg af armaturerne nemmere og mere gennemskuelig.
Alle lamper, kan styres via telefonen og gør det muligt for Rockay at finde det helt rigtige lys ved f.eks. produktudvælgelse, til deres kollektioner.

 

Mangler du en forbedret belysning på kontoret? Så kan du kontakte os på 76 26 67 00 eller besøg vores hjemmeside og bliv inspireret til dit næste projekt. Så hjælper vi dig med et bedre lys.

Kontaktinformation
LUMINEX A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email: