Flere husejere vælger kliktag

Annonce

Flere husejere vælger kliktag

Kliktag af stål er begyndt at få plads på villaveje ved siden af tegltag, tagpap og zinktag. Tagproducenten Lindab oplever, at efterspørgslen stiger, fordi taget kombinerer styrke og holdbarhed med tidløst design og hurtig montering.


I 2013 lancerede Lindab sit første falstag i Danmark – Lindab Kliktag. Nu har husejere for alvor fået øjnene op for tagtypen, hvor man klikker profiler i kvalitetsstål sammen. Tagproducenten kan fortælle, at antallet af ordrer i første halvdel af 2017 er steget markant i forhold til samme periode året før.


Lindab Kliktag er et alternativ til traditionelle falstage. Kliktag er falset under produktionen, og derfor undgår man at skulle stå og bukke falserne på byggepladsen. Det er med til at gøre monteringen hurtig. Samtidig er taget udviklet, så det er holdbart, nemt at vedligeholde og i et tidløst design. Det er mange husejere blevet opmærksomme på,” siger intern salgschef i Lindab, Lone Villadsen.


Kliktag oven på skifereternit

I Vedbæk er Lindab TagXpert Kurt Schmeltz netop blevet færdig med at montere et kliktag på en 160 kvadratmeter stor bolig.


”Husejeren havde et skifereternittag, og en af fordelene ved et kliktag er, at man kan lade skifereternittaget ligge og bygge kliktaget ovenpå. Så det gjorde vi. Husejeren valgte også et kliktag, fordi han synes det er meget arkitektonisk, og hele konceptet med, at vi er specialiserede inden for Lindab tagløsninger gav ham tryghed,” fortæller Kurt Schmeltz.


Lindab Kliktag er produceret af en varmgalvaniseret stålkerne og efterfølgende påført en stærk Topcoat-overflade. Den kombination giver en stærk beskyttelse mod rust og sikrer en lang levetid.


Stramme linjer og værdistigning

Når man klikker pladerne sammen, bliver de få monteringsskruer skjult, hvilket er med til at sikre et stilfuldt udseende. Kliktaget fås i 10 forskellige farver.


”Samtidig holder den hurtige montering og materialet i stål prisen nede i forhold til for eksempel et zinktag. Min vurdering er, at huse der får et kliktag, stiger markant i værdi,” siger Kurt Schmeltz.


Han er en af 20 Lindab Tagxperter, som monterer kliktage og Lindabs andre tagløsninger.

 

Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:  
Flere-husejere-v-lger-kliktag