<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Godt design er nemt at arbejde med
Godt design er nemt at arbejde med

Annonce

Godt design er nemt at arbejde med

Det er leverandørernes ansvar at bekæmpe besværlige arbejdsgange på byggepladsen. Det er udmeldingen fra Lindab, der arbejder systematisk med at skabe brugervenlige løsninger.

Tidskrævende arbejdsgange er i byggeriet ikke kun kilde til frustration og besvær, men kan ligefrem være økonomisk belastende. Hos Lindab mener man, at der hviler et ansvar hos byggeriets leverandører om at skabe produkter, der er hurtige og nemme at arbejde med under alle vilkår. 

 
Hver gang man som håndværker skal finde lim, lodeudstyr eller andre former for specialværktøj frem for at samle og montere eksempelvis tagrender, er det besværligt, tidskrævende og unødvendigt. Og ansvaret for de besværlige arbejdsgange, hviler hos leverandørerne. 
Det er udmeldingen fra Lindab, som bestræber sig på at gøre livet nemmere for håndværkerne gennem design og produktudvikling. 
 
”Under mantraet Good Thinking arbejder vi i Lindab målrettet med at forenkle byggeriet, og det gælder også, når det kommer til design og produktudvikling. Mange tænker design som ren æstetik, men design handler lige så meget om at skabe brugervenlige løsninger, der gør både montering og efterfølgende vedligeholdelse så nemt som muligt,” siger Lene Agger, der er udviklingschef hos Lindab.
 

Nem montering under alle omstændigheder 

Den målrettede indsats hos Lindab har blandt andet resulteret i et klik-system til montering af virksomhedens ståltagrender uden brug af specialværktøj. Med klik-systemet forbedres og forenkles montering, og sparer dermed håndværkeren både tid og frustration.  
 
”Hvis en tagrende er besværlig at montere eller udført i forkert materiale giver det unødige anstrengelser og ekstra omkostninger. Klik-systemet gør lim og lodning helt overflødigt, mens risikoen for fejl reduceres og arbejdstiden forkortes i al slags vejr,” uddyber Lene Agger.
 

En bæredygtig variant til ethvert behov

Både hos byggebranchen og private boligejere vægtes bæredygtighed i stigende grad, og med denne udvikling passer byggematerialer som ståltagrender perfekt ind i. 
 
”I jagten på fremtidens nye bæredygtige løsninger, kan vi godt have tendens til at glemme de bæredygtige materialer, som vi allerede har. Stål kan genanvendes gang på gang uden at miste styrke og er derfor et meget attraktivt materiale for dem, der ønsker bæredygtige og holdbare produkter. Ståltagrender kræver ingen vedligeholdelse, når først de er sat op.” forklarer Lene Agger.
 
 
Yderligere oplysninger:
Lene Agger, udviklingsingeniør, Lindab, tlf.nr.: 7399 7332, mail: lene.agger@lindab.com
Vedr. pressemateriale: Mathias Kragelund, Kragelund Kommunikation, tlf.nr.: 8788 2034, mail: mhk@kragelund-kommunikation.dk 
 
Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:   lindab@lindab.dk
Godt-design-er-nemt-at-arbejde-med