<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Lindab nomineret til Byggeriets Energipris 2020
.-.
Lindab

Annonce

Lindab nomineret til Byggeriets Energipris 2020

Lindab er med nyt ståltag med integrerede solceller nomineret til Byggeriets Energipris 2020. En bæredygtig løsning, der kombinerer virksomhedens know-how inden for ståltag med den seneste teknologi inden for solenergi samt et værdsat øje for det æstetiske udtryk.

 

Med SolarRoof imødekommer Lindab den stigende efterspørgsel på grøn energi ved hjælp af solceller. Solceller integreret i stål, der fremmer bæredygtig energiproduktion, uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

 

- Mange arkitekter har rigtig gode intentioner, hvad angår solceller som integreret i energirigtigt byggeri, men er tilbageholdne på grund af æstetiske hensyn. Hensyn relateret til den traditionelle metode, hvor man eftermonterer solcellerne på taget som selvstændige elementer, forklarer Lene Agger, udviklingsingeniør hos Lindab. Hun uddyber:

 

- Derfor har vi udviklet SolarRoof, der kombinerer tag og solceller i en integreret løsning. En løsning, der kombinerer solenergi og taglægning, uden at gå på kompromis med arkitekturen.

 

 

SolarRoof på BYGGERI’20
SolarRoof produceres som Lindabs traditionelle kliktag, men med solcellepaneler limet oven på tagpladen. En løsning, der komplementerer tagets arkitektur og samtidig forenkler monteringen.

 

- For os handler det om at forenkle hvert eneste trin, for lettere at kunne bygge bæredygtigt. Med SolarRoof har vi gået efter at give kunderne mulighed for her og nu at producere grøn energi og, i et mere globalt perspektiv, bidrage til at reducere klodens samlede CO2-udledning. Vi introducerer SolarRoof på BYGGERI’20 og er spændte på modtagelsen. Forventningerne til, at man bygger med solceller, beskrives i bygningsreglementets energikrav for 2020 og det understøtter vi 100 procent. Her med en løsning, der desuden inddrager æstetikken, afrunder og slutter Lene Agger.

 

SolarRoof introduceres på BYGGERI’20 den 10.-13. marts, stand A-1040.  

 

Læs også: Pascal-løsning fra Lindab sikrer frisk luft til fremtidens talenter

 

Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:   lindab@lindab.dk
Lindab