<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skab de arkitektoniske rammer med sandwichpaneler
Lindab

Annonce

Skab de arkitektoniske rammer med sandwichpaneler

Sandwichpaneler gør det nemt og enkelt at skabe gode fysiske rammer, der opfylder bygherrens behov uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller æstetik. Hertil er sandwichpaneler fra Lindab er fremstillet af genanvendelige, brandhæmmende og robuste materialer.

 

Den stærke konstruktion i Lindabs sandwichpaneler er lige så enkel, som den er effektiv, da sandwichpanelerne består af to stålplader, der er limet sammen på en solid, brandsikker isoleringskerne af mineraluld. Lindabs sandwichpaneler er langtidsholdbare og vedligeholdsvenlige byggematerialer og et godt valg, når der skal skabes funktionelle, bygbare og robuste rammer, uanset om der er tale om industri-, erhvervs-, uddannelses- eller kulturbyggeri. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad sandwichpanelerne kan anvendes til. Ja, selv hvis der bygges til fødevareproduktion, fås de også i en levnedsmiddelgodkendt variant.

 

Utallige designmuligheder slipper kreativiteten fri
En ting er funktion, men alle trives i godt design. Med en bred farvepalette giver sandwichpanelerne utallige muligheder for at skabe og skræddersy et design, der matcher bygherrens behov. Der er 36 forskellige farver fordelt på 9 standardfarver og 27 tilvalgsfarver, der lever op til korrosionsklasse RC5. Derudover er sandwichpanelerne udviklet, så det er nemt at integrere andre materialer på facaden, uanset om der er tale om andre byggematerialer eller dekorative elementer af enhver art. Den tilhørende linje af tilbehør, bl.a. i form af skruer i samme farvepalette, sikrer blot yderligere et sammenhængende designmæssigt udtryk.

 

Billede 2Skab arkitekturen med Lindab Sandwichpaneler. Kombinationen af materialer giver et flot arkitektonisk udtryk.

 

Læs også: Bæredygtigt solcelletag fra Lindab vinder Byggeriets Energipris

 

Lindab er din byggepartner

René Jensen er salgschef for Lindabs byggekomponenter, og han fortæller, hvordan Lindab løbende udvikler nye byggematerialer og byggekomponenter.

 

- Hos Lindab forenkler vi byggeriet ved at udvikle produkter, som er langtidsholdbare, funktionelle og miljøvenlige. Tid er som bekendt penge, og da op mod 10% af et byggeprojekts samlede omkostninger vedrører selve opførelsen, er der mange penge at spare ved at effektivisere byggeprocessen. Derfor indtænker vi alle byggeriets faser, når vi udvikler nye produkter. Det gælder også udviklingen af vores monteringsfærdige sandwichpaneler, der blot skal løftes på plads og skrues fast.

 

Billede 3 - Skab designet med Lindab Sandwichpaneler  som fås med forskellige designlinjer og i mange farverSkab designet med Lindab Sandwichpaneler, som fås med forskellige designlinjer og i mange farver

 

Intet menneske er en ø, og byggeriet er om noget en holdsport, hvor der nærmest er entydig sammenhæng mellem et succesfuldt byggeprojekt og et godt samarbejde mellem alle de involverede parter.

 

- Byggeri er en samarbejdsdisciplin, og hos Lindab anser vi vores kundernes byggerier for vores byggerier. Vi har derfor udviklet et program, der betyder, at et givent byggeprojekt kan konstrueres og dimensioneres efter vores kundernes specifikke ønsker, og vores ingeniører og konstruktører er altid parate til at hjælpe vores kunder i mål med deres projekter. Vi kalder det Good Thinking, for sammen bliver vi jo kun endnu bedre. Den tætte kontakt til vores kunder betyder, at vi får en unik indsigt i deres dagligdag, og hvad der optager dem. En viden vi løbende anvender i vores produktudvikling, og samtidig giver den tætte dialog vores kunder sikkerhed for, at vi er parate til at hjælpe dem, hvis behovet opstår, afslutter René Jensen.

 

Lindab sandwichpaneler kan både anvendes til facader og skillevægge. Foruden facadepaneler råder Lindab over tagpaneler, og dermed kan Lindab stå for at lukke hele bygningen i et samlet arkitektonisk udtryk.

 

Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:   lindab@lindab.dk