Den perfekte belysning på skrivebordet med Lucille

Annonce

Den perfekte belysning på skrivebordet med Lucille


I dag sidder mange af os i fælles kontormiljøer, hvor der er sensorer der bestemmer, hvornår lyset tændes og slukkes. Det kan betyde, at det er svært at få oplyst skrivebordet korrekt, i forhold til den arbejdsopgave man sidder med eller den placering man har i lokalet.

Med en personlig arbejdslampe, kan man regulere belysningen på skrivebordet, alt efter det individuelle behov og derved opnå et bedre arbejdsmiljø.

Hos Fuglsang bryggeri har man valgt Lucille bordlampe til alle skriveborde på kontoret, der samtidig giver et minimalistisk og elegant udtryk i et råt lokale.

Lucille lyser op

Lucille LED er en enkel og elegant bordlampe til belysning på skrivebordet. Lucille er designet og produceret af vores tyske leverandør Lightnet.

Med en mikroprismatisk optik, sikres en bred lysfordeling uden blænding eller genspejling på bordpladen. Med den simple touch dæmpning, til indstilling af lysstyrken, sikres en optimal og behagelig belysning til den enkelte medarbejder.Med Lucille bordlampe kan man indrette en mere individuel belysning af lokaler, med flere arbejdspladser. Lucille bordlampe findes i flere forskellige farver og kan leveres med fod, klipses fast på bordkanten eller med indsats i bordet.

Er du nysgerrig på Lucille i detaljer kan du finde dem her og kontakt os gerne på telefon 76 26 67 00 for en snak om dit kommende projekt.
Kontaktinformation
Luminex A/S
Vrøndingvej 7
8700 Horsens
Tlf:76 26 67 00
Email:  
den-perfekte-belysning-p-skrivebordet