wiking gulve

Wiking Gulve introducerer bæredygtige Douglasvægge

 

Wiking Gulve er kendt for sine bæredygtige, danskproducerede og ikke mindst stilrene plankegulve. Men deres Douglasplanker fungerer lige så godt på væggene til at skabe et lysere og større rum. 

 

Douglasplanker

Douglastræ kendetegnes ved den skarpe markering af åreringene, som i indretningsregi giver et naturligt, og samtidig elegant look. Douglasplankerne har et lyst og varmt udseende, som passer perfekt ind i den moderne skandinaviske indretning.

 

I samspil med den øvrige indretning, bidrager douglasplankerne til et harmonisk rum, der med sit lyse udseende binder rummet sammen på en ekslusiv måde. Hos Wiking Gulve håndplukkes Douglasstammerne omhyggeligt, så det er den bedste kvalitet, der anvendes.

 

Bidrager til en bæredygtig udvikling

Wiking Gulve bidrager til en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Når Wiking Gulve nøje udvælger deres materialer er det med bæredygtighed i baghovedet. Deres materialer er hentet fra Skandinavien og Nordtyskland, hvilket bidrager til en væstenslig mindre CO2-udledning i forbindelse med transporten. Derudover for hvert træ der fældes og bringes til Danmark, genplantes der et nyt, så væksten af træer ikke formindskes.

 

wiking gulve 2lille
wiking gulve3lille
 
 

 

 

Kontaktinformation