<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Mobilhouse billede

AT LEVE BÆREDYGTIGT HANDLER I HØJ GRAD OM F RRE BOLIG-KVADRATMETER

MÅLGRUPPE OG BESKRIVELSE

 

Stigende trend efter fleksibel, billig og bæredygtig boligform får Mobilhouse til at gå ind i markedet for Tiny-Houses. Ny løsning med færdigbyggede Tiny-House målrettes forbrugere, som alternativt byggeri af småhuse.

 

Fleksibilitet, høj kvalitet og sikkerhed omkring boligens indretning og udformning, er omdrejningspunkt for en ny og færdigudviklet boligløsning, der tillbydes som svanemærket byggeri. Med innovative og modulopbyggede boligmoduler vil Mobilhouse imødekomme en voksende trend og efterspørgsel, om at bo og leve i et fleksibelt og færdigbygget Tiny-House / småhus.

 

Ny og populær boligform

Boligformen med småhuse er en stadig mere populær boligform i Danmark og internationalt. Boligerne, der samtidig er indrettet efter et såkaldt Off-Grid princip betyder, at boligen ikke nødvendigvis er afhængig af tilslutning til eksempelvis el- eller varmenet.

 

Flere og flere  ønsker at bo på  alternative måder end tradionelt byggeri, men boligen skal stadig være indrettet med alle moderne faciliteter så den passer til den konkrete livssituation. Ikke alle har de "gør-det-selv evner", som er nødvendige, hvis boligen skal fungere som en Off-Grid løsning og samtidig både være bæredygtig, velfungerende og overholde alle byggekrav.

 

Bæredygtig bolig på få dage

Mobilhouse læøsningen, der har fået navnet Kvantum Living, er en videreudvikling af virksomhedens eksisterende og gennemprøvede modulopbyggede system. Systemet kan svanemærkes og opfylder alle gældende byggekrav for permanent byggeri. De bæredygtige løsninger er udviklet af miljøvenlige og certificerede materialer – ligesom der er anvendt materiale, der kan genanvendes eller bortskaffes med minimalt klimaaftryk.

 

Løsningen er udviklet, så både størrelse og udformning kan tilpasses beboernes aktuelle behov. Mobilhouse`s Kvantum Living Tiny-House omfavner basisbolig på 48 kvm med mulighed for udbygning og tilføjelse af yderligere værelsesmoduler, terrasse, orangeri, udekøkken etc. Alle løsninger kan udvides med Off-Grid tilvalg bl.a.:

 

• Solcelleanlæg med batteri back-up

• Regnvandstank til forbrugsvand

• Gaskogeplader med 43% mindre klimabelastning end traditionelle kogeplader

• Brusebad der sparer op til 85% vand og 75% energi

 

Boligerne er 97% færdige, når de forlader Mobilhouses fabrik, hvilket minimerer brug af materialer samt støv, støj og øvrige gener i forhold til naboer og lokalmiljø.

 

Kort om svanemærket byggeri

- Lavt energiforbrug

- Godt indeklima vha. krav til bl.a. dagslys, ventilation og fugtsikring

- Lever op til skrappe krav til miljø - og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter

- Lever op til strenge krav til bæredygigt certificeret træ 

- Gennemgang af en uvildig tredjepart af både byggeproces og det færdige byggeri

 

LCA-analyse

En basisbolig med 2 værelser på  76 kvm har en udledning på 6,2 kg CO2- ækv/kvm/år, hvilket er langt under kommende forventede krav i bygningsregelementet fra 2023 på 12,0 kg, faldende til 7,5 kg i 2029. Igen en understregning af den bæredygtige profil på boligen.

 

Udstillingshus

Amerikavej 1, 7000 Fredericia kan man opleve et udstillingshus pp  76 kvm med terrasse og orangeri.

 

KONCEPTET

Består af 2 grundmoduler med en bredde på 4,0 m og længde på 12,0 m

Tiny-House-info - Mobilhouse
 
 

Og med udvidelsesmuligheder fra 48 kvm til 90 kvm

 

Tiny-House-info - Mobilhouse
 

Tilvalgsmuligheder:

- Værelser på 13,6 kvm

- Orangeriet fra 11,7 kvm

- Kort terasse

- Lang terasse

- Repos/trappe

- Standard solcelleanlæg 1980 kWh/år (ikke Off-Grid)

- Off-Grid solcælleanlæg med batteri back-up kan skaleres til ønsket kWh/år

- Facademateriale

- Andre Off-Grid løsninger

 

BoligenboligenBoligen fortsat

hus 2

 Facader muligheder

facademulighed1       
                            Vedligeholdelsesfri Rockpanel facade