mobilhouse

De nye OPTIMUM-moduler fra Mobilhouse reducerer CO2 på voldsomt

For at sikre regeringens målsætninger og FN’s verdensmål kan byggepladser med fordel benytte Mobilhouses OPTIMUM-moduler. De reducerer det årlige CO2-aftryk med op til 66 % – uden brug af solceller.

Når der skal bygges stort, tager det tid. De store byggeprojekter kan vare tre år eller mere, og derfor skal man være bevidst om udformningen af alt, herunder byggepladskontorer og mandskabsfaciliteter. Et felt, Mobilhouse mestrer og med særlig ekspertise i bæredygtighed.

Mobilhouse optimerer simpelthen udlejning af flytbare byggepladsfaciliteter med et lavt CO2-aftryk. De nyudviklede OPTIMUM-moduler reducerer det årlige CO2-aftryk med op til 66 % – set i forhold til nuværende standardmoduler i opstillinger på byggepladser.

 

 

Direktør i Mobilhouse, Benny Møller, forklarer firmaets fokus:

- Certificeret byggeri vinder større og større indpas, når f.eks. pensionsselskaber og andre investerer på området. Derfor har vi bedt Rambøll om at udarbejde DGNB dokumentationspakker – både for ’manual version 2016’ og den nye version 2020, siger han og uddyber:

- Det betyder, at der nu kan tildeles point i forbindelse med DGNB-certificeret byggeri. Her indgår vores moduler i opførelsesfasen som byggepladskontorer og mandskabsfaciliteter.

Benny Møller er chef for en virksomhed, der er en af landets mest kompetente indenfor opførelse af midlertidigt byggeri, men også i bredere forstand.

- Vi er gået fra at være en ren skurvognsproducent i byggebranchen til at producere, sælge og udleje mange forskellige typer flytbare enheder – også til kontorerinstitutionergenhusning mv.

Kontaktinformation

  • Mobilhouse A/S
  • Amerikavej 1, 7000, Fredericia
  • Tlf: 70203566
  • Web: https://mobilhouse.dk/
  • Email : info@mobilhouse.dk