2_Foto af bygning udefra

Mere bæredygtigt kan det ikke blive…

Den permanente politiskole i Vejle er nu en realitet, og nedtagning af den midlertidige politiskole i Fredericia er startet. Skolen som udgør i alt 4.487 m² eller 79 moduler a 46 m², 29 gulv kassetter og 17 tag kassetter fjernes nu fra Ryes kaserne i Fredericia. Mobilhouse har allerede i designet fra begyndelsen forberedt genanvendelsen af enhederne der har været lejet ud til Rigspolitiet i ca. 2,5 år.

 

Moduler indgår i porteføljen som andre udlejningsenheder

De 79 moduler kommer ud på andre udlejningsopgaver som skoler, kontorer, omklædningsrum mv. og indgår i porteføljen sammen med andre af vore udlejningsenheder. Det er naturligvis også muligt at købe modulerne, tilføjer direktør Benny Møller:

”Modulerne kommer ud på andre udlejningsopgaver eller de kan købes og konfigureres efter kundens ønske”

 

4_Skurvogn i farve 1
5_Skuvogn i farve
 
 

Modulerne egner sig godt til undervisningslokaler

Modulerne egner sig godt til undervisningslokaler og kan sammenbygges til klasseværelse af forskellige størrelser eller større samlingslokaler. Eleverne vil således blive undervist i lokaler, som tidligere er anvendt til politikakadetuddannelsen.

 

Bæredygtighed var tænkt ind i projektet fra starten

De 29 og 17 gulv- og tag kassetter bliver udnyttet i bygning af 46 nye skure i vores gule serie. Skurene bliver produceret på det mål som de havde på politiskolen. På den måde var der allerede fra starten tænkt bæredygtighed ind i projektet forklarer Benny Møller og tilføjer:

”Vores gule serie er en prisbillig serie som sælges til private, virksomheder og andre interessenter. Skurene kan leveres i ønsket farve”

 

MOBILHOUSE:
Med opstart i 1961 har vi mere end 50 års erfaring i udvikling, fremstilling, salg og udlejning af pavilloner som anvendes til blandt andet kontorer- og mødefaciliteter, institutioner (vuggestue, børnehave, SFO) klasselokaler, studieboliger, og genhusning samt skurvogne til bygge- og anlægsopgaver m.m.

 

Mobilhouse er landsdækkende med afdelinger i Fredericia og Bjæverskov og beskæftiger i dag 120 medarbejdere der producerer og leverer standardmoduler og skræddersyede løsninger til virksomheder og offentlige kunder i Danmark.

 

Mobilhouse har egen produktion i Fredericia. Det sikrer en løbende og sikker levering, uafhængig af andre, samtidig med at det giver mulighed for hurtig tilpasning af pavilloner og skure til individuelle behov – i dansk kvalitet.

Kontaktinformation

  • Mobilhouse A/S
  • Amerikavej 1, 7000, Fredericia
  • Tlf: 70203566
  • Web: https://mobilhouse.dk/
  • Email : info@mobilhouse.dk