Levering naturskolen

Mobilhouse leverer pavilloner til Brandskadet naturcenter

I løbet af uge 45 vil Hindsgavl naturcenter i Middelfart igen være klar til at slå dørene op.

Naturcenteret brændte den 28. august og har været lukket for alle brugere lige siden, men nu er der altså lys forude. Mobilhouse leverede nemlig 5 store Kvantum moduler i uge 44. I alt 200 Kvm som rummer både undervisningslokale, handicap toilet, mødelokaler, køkken samt 2 kontorer. Alt bygget i bæredygtige materialer, så brugerne kan føle sig godt tilpas.

kontor (5)

 

Ud over dette har Mobilhouse også leveret et grejskur til opbevaring af udstyr, samt 2 store overdækkede madpakkerum. Sidst nævnte står ved naturlegepladsen, så dem forventes der at komme stor glæde ud af.

Salgsdirektør Kim Bækgaard fra Mobilhouse udtaler følgende:

Vi er super glade for at vi fandt en mulighed for at hjælpe naturcenteret med denne opgave. Vi har nemlig forrygende travlt efter lanceringen af vores nye modulserie Optimum. Faktisk skal kunderne bruge modulerne ligeså snart de forlader produktionen i Fredericia, så selv om vi har ansat yderlige folk kan vi kun lige følge med. Det er dog meget vigtigt for os at hjælpe i lokalområdet, og heldigvis havde vi 5 Kvantum moduler på lager som hurtigt blev klargjort til opgaven. Nu glæder vi os bare til at de kommer i brug så naturcenteret igen kan få nogle gode lokaler at sidde i.

Kontaktinformation

  • Mobilhouse A/S
  • Amerikavej 1, 7000, Fredericia
  • Tlf: 70203566
  • Web: https://mobilhouse.dk/
  • Email : info@mobilhouse.dk