Nye fleksible boliger

Mobilhouse ønsker at være markedsledende med sit boligkoncept og udvider derfor deres produktsortiment. Det betyder, at der fremover vil være yderligere 4 forskellige midlertidige boliger at vælge mellem og med det tiltag, sender Mobilhouse et signal om, at de endnu engang satser på vækst.

4 forskellige boliger skaber muligheder

De 4 modeller er bygget med storbyen for øje og de muligheder, det giver. Derfor får de deres identitet fra deres navne New York, Paris, Copenhagen og Stockholm.

I dag er modellen New York sat op i både Kalundborg og Viborg og flere projekter, der også omfatter modellerne Paris og Copenhagen er på tegnebrættet på nuværende tidspunkt.

De nye modeller ”Paris”, ”Copenhagen” og "Stockholm" er lavet med et ønske om, at kunne indgå i andre spændende projekter. Mobilhouse vil kunne tilbyde investorer og kommunerne flere muligheder, når det kommer til studieboliger og for nogle vil det give mere mening at tilbyde lidt større boliger til en højere pris end mindre billige boliger.  Mobilhouse tror på, at de nye boliger åbner op for flere muligheder og adm. direktør Benny Møller udtaler:

”Vi har mærket en stor interesse på markedet med vores studieboliger og indtil videre, har de få, der er præsenteret for de nye modeller også været begejstrede – vi tror på, at vi fylder et tomrum på markedet. Boligerne egner sig også til mere end blot studieboliger. Jeg kan se dem anvendt som eksempelvis motel eller hoteller, pendlerboliger eller koncepthuse”.

Mulighed for løft af bydele

Udover studieboliger er netop hoteller eller koncepthuse et godt bud på, hvad Mobilhouses boliger kan bruges til. Med det nye boligkoncept, så kan Mobilhouse forvandle tomme grunde rundt om i byerne til gode forretningsmuligheder i 5-10 år med mulighed for forlængelse. Med de løsninger som Mobilhouse har i sit sortiment, er der mulighed for at tilbyde boliger til meget rimelige priser og det giver investorer god mulighed for indtjening ved f.eks. at etablere boligkomplekser, hoteller og moteller, studieboliger og genhusning i forbindelse med renovering af boligejendomme mv.

En tom grund, der ligger hen inden et egentligt byggeri går i gang op til flere år efter er et spildt potentiale. Mobilhouse vil fylde det tomrum og kan derfor tilbyde at opsætte boliger i mellemtiden – de kan erhverves både som køb og leje og dermed kan det være risikofrit for ejeren af grunden. 

 

Mobilhouse regner med at stå stærkt på markedet med det nye bredere udvalg og ser frem til at indgå flere aftaler om nye projekter. 

 

Læs mere om vores studieboligkoncept og læs mere om New York, Paris, Copenhagen og Stockholm her.

Kontaktinformation

  • Mobilhouse A/S
  • Amerikavej 1, 7000, Fredericia
  • Tlf: 70203566
  • Web: https://mobilhouse.dk/
  • Email : info@mobilhouse.dk