Maksimum græs

Stor og voksende efterspørgsel på fleksible modulbyggerier

 

Der er stor og voksende efterspørgsel på modulære byggeløsninger i Danmark, og det handler blandt andet om at flere og flere har fået øjnene op for de mange fordele der er forbundet med denne type byggeri.

 

Fleksibelt byggeri er en central strategi for et bæredygtigt byggeri, og har foruden længere levetid ligeledes fordelene af at være arealeffektive, forandringsparat og totaløkonomisk fordelagtigt.

 

Fleksibelt byggeri åbner op for mulighederne for at tilpasse bygninger til skiftende behov og vilkår i bygningernes levetid og vil derfor spille en vigtig rolle i fremtiden. Med en verden der er i konstant forandring med blandt andet nye teknologiske muligheder, ressourcemæssige begrænsninger m.m. er fleksibilitet mere attraktivt end nogensinde. I det fleksible byggeri er det kun fantasien der sætter grænser.

 

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og en cirkulær tankegang helt tilbage til valget af materialer. Med den innoverede fleksible byggeform kan samfundet skrue op og ned efter behov. Modulbyggeri giver en høj fleksibilitet hvilket gør det muligt hurtigt at justere byggemassen til ændrede behov og på den måde udfordre den traditionelle byggebranche. Der vil i fremtiden derfor være mulighed for at reagere hurtigt og op- og nedskalere på ændringer i hvor folk gerne vil bosætte sig, variationen i årgangsstørrelser m.m.

 

Et fælles ansvar

 

Bæredygtighed er mere i fokus end nogensinde, og som bygherre er det vigtigt at gå foran og trække byggeriet i en mere bæredygtig retning til gavn for kommende generationer.

 

Aktiviteten i Mobilhouse har aldrig været højere, og vi ser frem til at accelerere den yderlige de kommende år med vores værdier omkring at udvikle en bæredygtig virksomhed i fokus. Væksten i Mobilhouse skyldes blandt andet at vores løsninger i den grad er bæredygtige og understøtter den klimabevidsthed, der er et fælles ansvar for os alle, og som har både forbrugernes og politikernes opmærksomhed.

 

Vores vision med vores bæredygtige tilgang til markedet er at gøre en forskel nu og i fremtiden. Bæredygtighed er kernen i vores forretning og vi inkorporerer bæredygtighedsaspekter i alle led af processerne. Vi holder høje standarder og producerer selv vores moduler, så kunderne kan være sikre på at alt hvad vi leverer er i orden både ved køb og leje. Hos os er man sikker på at byggerierne lever op til de højeste krav til permanente fleksible byggerier – også selvom de skal være midlertidige.

 

Daginstitution Bankager Horsens
Skovskolen krak
Energinet
 
 

 

Kontaktinformation

  • Mobilhouse A/S
  • Amerikavej 1, 7000, Fredericia
  • Tlf: 70203566
  • Web: https://mobilhouse.dk/
  • Email : info@mobilhouse.dk