Modulbyggeri får kvalitetsløft

Virksomhed Mobilhouse har store ambitioner, når det kommer til fremtidens byggeri. Senest har de udviklet en serie, der er fleksibel og moderne, og som skal gøre modulbyggeri ligeså attraktivt som permanent byggeri.

For Mobilhouse er det vigtigt, at modulbyggeriet bevæger sig væk fra tidligere tiders barakbyggeri. Derfor har det været i fokus at få et mere moderne udtryk i modulerne og at modulerne kan anvendes til permanent byggeri. 

”Vi ønsker, at vores modulbyggeri æstetisk kan indgå som en naturlig del af sine omgivelser. Det er vigtigt for os, at vise, at modulbyggeri kan være ligeså attraktivt som permanent byggeri, når det kommer til fleksibilitet og ikke mindst komfort.” udtaler Benny Møller, adm. direktør hos Mobilhouse.


En fordel ved den nye produktserie er, at den netop er fleksibel. Det er muligt at sætte modulerne sammen på alle sider og derfor kan der skabes meget forskellige typer af bygninger. En skole kan måske have mere behov for at skabe alsidige miljøer og hvor en kontorbygning skal måske ikke fylde mere end højst nødvendigt. 60’er serien er derfor skabt med dette for øje og tilbyder altså andre muligheder end det tidligere har været muligt.

Højt til loftet

Hvor der har været højt til loftet, når de nye moduler har skullet udvikles, så har det også sat sit præg indvendigt, hvor de 40 m2 store rum har en loftshøjde på hele 2,7 meter, hvilket giver store og lyse rum. Lysindfaldet har også været højt på prioriteringslisten, da de ny moduler skulle skabes og derfor har alle moduler store vinduespartier og døråbninger. Anvendelsesmulighederne er mange, men især peger Mobilhouse på muligheden for at bruge de nye moduler til undervisningslokaler, institutioner og kontorlokaler – endda genhusning kan komme op tale.

De første, der fik gavn af de nye systemmoduler er Familielægerne i Espergærde, hvor Annette Andersen, cand. med udtaler: ” Vi opstillede kriterier for vores ønsker og prioriterede kvalitet samt mulighed for hurtig leverance. Vi valgte efterfølgende Mobilhouse, som var de eneste, der opfyldte alle vores kriterier.

Produktet lever fuldt op til vores forventninger og har et behageligt arbejdsklima - lyse, venlige og højloftede moduler med god akustik.”

Midlertidigt og permanent byggeri

Alle 60’er seriens moduler kan bruges til permanent byggeri og er produceret med henblik på at kunne opfylde BR18 Permanent. Det er dog også muligt at anvende modulerne til midlertidigt byggeri og det er netop, hvad et par af Mobilhouses kunder har gjort fortæller Benny Møller. Direktør for SIB Byggeri i Sønderborg, Hans Christian Jensen, der har været med til at etablere en lægeklinik i Gråsten, udtaler følgende:

”Vi havde et konkret behov for en midlertidig lægeklinik og indgik derfor et samarbejde med Mobilhouse. Det var vigtigt for os, at det var byggeri af høj kvalitet, så det kunne leve op til de krav, som lægerene stillede til både behandlerum, laboratorieplads og handicapvenlige faciliteter.

Mobilhouse præsenterede os for en løsning, der indebar nybyggede moduler med rummelige og lyse lokaler til en fornuftig pris.”


Derfor er det allerede nu muligt at se de nye systemmoduler i brug i både Espergærde og Gråsten. Der er ligeledes sat en udstilling op hos Mobilhouse i Fredericia, som viser forskellige typer af indretninger.
Du kan finde mere information om de nye systemmoduler her: https://mobilhouse.dk/systemmoduler-60er-serien/


Om Mobilhouse

Mobilhouse blev stiftet i 1961, og har siden udviklet sig til at være en virksomhed med et bredt sortiment inden for pavilloner, skurvogne og moduler.

De har stor erfaring inden for genhusnings- og institutionsløsninger. Det betyder, at de er i stand til at opstille store som små genhusningsløsninger inden for meget kort tid over hele landet. Den brede erfaring og ekspertise de gennem mere end 50 år har opnået, gør dem i stand til at levere netop den standard eller special-løsning, som den specifikke kunde har behov for.

 

Kontaktinformation

  • Mobilhouse A/S
  • Amerikavej 1, 7000, Fredericia
  • Tlf: 70203566
  • Web: https://mobilhouse.dk/
  • Email : info@mobilhouse.dk