<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Baeredygtige belysningsmaster i kompositmateriale kan oege sikkerheden og forskoenne paa samme tid
Bæredygtige belysningsmaster i kompositmateriale kan øge sikkerheden og forskønne på samme tid

Annonce

Bæredygtige belysningsmaster i kompositmateriale kan øge sikkerheden og forskønne på samme tid

En belysningsmast med et mønster er en revolutionerende løsning på belysningsmarkedet. Kunden kan designe sin egen grafik, der bestemmer udseendet af masten. Høj opløsningstekster eller fotos kan udskrives på mastens overflade, hvor det trykte materiale udgør et af lagene i konstruktionen. Den yderste gelcoat beskytter det grafiske mod skader.

 

Derudover kan designede master oplyses indefra af en uafhængig LED lyskilde, hvilket betyder, at om aftenen og om natten er masten selv et interessant og usædvanligt element i landskabet, f.eks. På gaden, ved havnen, i viadukten eller i en park. I dette tilfælde er det også muligt at slukke det øvre hus efter mørke, hvilket reducerer den brugte energi betydeligt og dermed er ledende takket være lyset monteret inden i masten.

 

 

NEWTEKs indlæg er ideelle i opholdsmiljøer med unge og børn, da de ikke er strømførende og den interne belysning, som giver en vandret lysstråle, bidrager til øget sikkerhed.

 

Læs også: Interview med direktør Morten Nyholm Jensen fra NEWTEK: Fra fast blændfrit lys – til farverigt lysshow

 

I mange danske havnebyer, bygges byen ud til og langs vand, og i takt med at industrien flytter væk, tager byens pulserende liv over, med de risici der er forbundet med færdslen på disse områder.

 

Ved havnefronten i Malmø, hvor der færdes mange borgere dagligt, har NEWTEK opstillet redningsstolper i semitransparent komposit med en lige rød arm og et udvendigt LED armatur samt indbygget LED lys i stolperne. De er placeret langs kajen for øget sikkerhed, og markerer tydeligt i mørket, hvor der er redningsstiger, hvis nogen skulle falde i havnebassinet. På samme tid kan man nemt se, hvor stigerne er placeret. Et koncept, der forhåbentlig redder liv, hvis ulykken opstår. Kompositstolperne ruster ikke, hvilket betyder, at levetiden bliver ekstra lang, selvom vandet skulle løbe over kanten ved en storm. Man kan tilføre termiske kameraer for endnu højere sikkerhed mod drukneulykker, og man kan væge andre farver / designs.

 

 

Et lignende projekt med 8 m kompositstolper ved en overgangszone for gående. Stolperne er med indlæg i RAL 3004 og udstyret med interne RGB LED med drivere og en LED lysstyring til at synkronisere lyset til samme farve som indlæggene. Stolperne er præfabrikeret med 5 beslag til armaturer fordelt efter kundespecifikation.

 

 

Et andet projekt for mere tryg og sikker færdsel, blev lavet med ca. 40 birktræsmønstrede cylindriske kompositstolper med indvendig LED belysning, monteret på væg i en viadukt, for at gøre den mere attraktiv og mindre truende for fodgængere og cyklister. På den anden side af tunnelen blev væggen monteret med kunstgræs for at give en atmosfære, der er relateret til den omgivende vegetation. Den vandrette lysstråle fra kompositstolperne bidrager til at skabe øjenkontakt med den indkommende person, der i kombination med designet, resulterer i en mere tilgængelig og attraktiv viadukt.

NEWTEK

NEWTEK

NEWTEK er et handels & rådgivende ingeniørfirma indenfor energieffektiv belysning, smart byrums-inventar og mobilitetsudstyr.  Vi har samlet mere end 30 års erhvervserfaring som giver en meget stor vidensbase og knowhow, at kunne give videre af til vores kunder.

 

NEWTEK er partnere med flere større producenter, og som eneforhandlere og distributører, kan vi tilbyde en bred vifte af løsninger og produkter indenfor og på tværs af vores forretningsområder.

 

Se nærmere på vores udvalg af innovative løsninger; vi håber vi kan tilbyde lige det du søger, men ellers er vi gode til at tilpasse løsninger. Vores løsninger er omhyggelig udvalgt fra meget seriøse leverandører.

Kontaktinformation
NEWTEK
 Kærvej 39
5220 Odense
Tlf:2124 2454
Web:
Email:   mny@newtek.dk