<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nye milj venlige l sninger til byrum fremvises p Building Green
Nye miljøvenlige løsninger til byrum fremvises på Building Green

Annonce

Nye miljøvenlige løsninger til byrum fremvises på Building Green

NEWTEK ApS garanterer fokus på innovation, og man vil udnytte sin store viden til at være blandt de dygtigste til levere brugbare, energieffektive og bæredygtige løsninger, med fokus på anvendelse af alternative energikilder – især solenergi.

 

Virksomheden blev etableret i 2015, og på Building Green i Forum den 1. – 2. oktober viser man løsninger/produkter indenfor følgende områder:

 

-       Belysning til stier og terræn drevet af solenergi

-       Solare ladestationer udformet som byrumsmøbler

-       Belysningsstolper i komposit med mulighed for individualiseret design

 

NEWTEK har som mission, at man vil udvikle og frembringe innovative energi- og miljøeffektive løsninger indenfor belysning, byrumsinventar og mobilitetsudstyr. TekLight er virksomhedens forretningsområde for belysning, mens UrbanGO er forretningsområdet for smart byrumsinventar og mobilitetsudstyr.

 


Læs mere om Byrum

 

Opladestationer som udemøbler

En serie bænke og borde i poleret beton, der er udstyret med indbyggede solceller som omdanner sollys til elektrisk energi. Denne vedvarende energi kan anvendes til en lang række applikationer. Udover at oplade flere forskellige enheder, kan den også anvendes i det offentlige rum til at styre og drive et springvand eller vandfald, eller LED belysning.

 

De solare opladestationer er formet som serier af moderne og tidsløse udendørsmøbler, der kombinerer et stilfuldt og modulært design af robust, poleret beton og rustfrit stål med et højteknologisk solpanel og skaber en interessant rumlig spænding.  Som opladningsstation, giver de en ekstra service for at faste beboere og besøgende kan nyde godt af gratis elektricitet, medens der hviles og måske socialiseres. 

Læs mere om Belysning

 

Cykelparkering med mulighed for opladning

Hvor kørslen med en traditionel cykel synes for lang eller for tung, og det mest valgte alternativ stadig er bilen, er el-cyklen nu et ideelt alternativ. Mange familier investerer i ret dyre el-cykler med plads til både børn og varer som alternativ til en bil. Tilmed, så kommer der nu flere el-cykler til motionskørsel på markedet.

 

Tænk på det stigende behov for opladning ved den offentlige parkering af cykler i centre, ved banegårde, ved domiciler og læreranstalter, men også ved hospitaler, stadions eller ved boligblokke og generelt, hvor strømmen i dag næppe er umiddelbart tilgængelig.

 

NEWTEKs ladestandere er nemme at montere og omdanner solens energi til gratis CO2 neutral strøm og er klar til at oplade "grøn strøm" med det samme. Eller de kan tilsluttes til nettet som en hybrid. Takket være deres fysiske placering, får folk, der bruger el-transport en fremragende service; De kan ofte genoptage rejsen efter ca. 15 - 20 minutters pause, og på den måde bliver brugen af elektrisk transport stærkt opmuntret.

 


Læs mere om Fagmesser & Events

 

Master og stolper i bæredygtigt kompositmateriale til udendørs belysning

Udover at være mere miljøvenlige, er disse fysisk lette og nemme at håndtere, de korroderer ikke, er ikke strømførende og så åbner de op for helt nye lysdesign.  Stor styrke og lav vægt, gør dem særdeles egnet til gadebelysning.

 

Kompositmateriale er særdeles relevant set fra et bæredygtigheds perspektiv. NEWTEK spår, at i takt med at råstoffer som stål, aluminium og zink bliver sparsomme, vil anvendelsen af kompositmaterialer få øget vigtighed.

 

Master og stolper kan designes med forskellige mønstre som giver harmoni til sine omgivelser og evt. udstyret med integreret LED-belysning tilføjes et funktionelt og spændende lysindtryk, der forstærker lysbilledet af stedet, hvor de placeres. 

NEWTEK

NEWTEK

NEWTEK er et handels & rådgivende ingeniørfirma indenfor energieffektiv belysning, smart byrums-inventar og mobilitetsudstyr.  Vi har samlet mere end 30 års erhvervserfaring som giver en meget stor vidensbase og knowhow, at kunne give videre af til vores kunder.

 

NEWTEK er partnere med flere større producenter, og som eneforhandlere og distributører, kan vi tilbyde en bred vifte af løsninger og produkter indenfor og på tværs af vores forretningsområder.

 

Se nærmere på vores udvalg af innovative løsninger; vi håber vi kan tilbyde lige det du søger, men ellers er vi gode til at tilpasse løsninger. Vores løsninger er omhyggelig udvalgt fra meget seriøse leverandører.

Kontaktinformation
NEWTEK
 Kærvej 39
5220 Odense
Tlf:2124 2454
Web:
Email:   mny@newtek.dk