Norto - Building Supply - Medlemsnyhed[1]

Mød NORTO på Building Green Copenhagen den 3 & 4 november

 

Temaet på Building Green er ’Alt er forbundet’, hvor vi bliver klogere på materialer, og hvordan vi bruger dem mere fornuftigt, hvordan vi bliver bedre til at samarbejde, hvordan vi hjælper naturen, og hvordan vi mindsker CO2-udledninger fra byggebranchen. Alt sammen så vi sammen kan få forståelse for, at alt er forbundet – som en hjælp til at træffe de rette beslutninger og arbejde for en mere bæredygtig byggebranche.

 

NORTO er historien om et innovativt eventyr kombineret med en kærlighed til træ, skov og natur. NORTO ønsker at give noget tilbage til naturen og samtidig tilføre en ekstra designmæssig værdi til nutidens boligindretning.

 

NORTO er ikke ”bare” en bæredygtig virksomhed, der anvender certificeret træ fra skovene. I NORTO omdannes certificeret resttræ fra produktionen af limtræ, til eksklusive interiørprodukter, der henvender sig til virksomheder, offentlige institutioner og private.

 

I NORTO er træet taget op af affaldscontaineren og nøje sorteret ud fra træstrukturens mønster. Da træet er restmateriale, vil hvert produkt være unikt i designet med knaster, marv og årringe, som viser træets liv og vækst i de nordiske skove. Resttræet kommer nemlig fra FSC certificeret og bæredygtigt skovbrug i Nordeuropa.

 

I flere af NORTO’s produkter anvendes filt, for at opnå den ønskede akustik. Filten kommer fra 100% genanvendeligt PET-plast fra flasker fisket op af verdenshavene. Hvert år havner 8 millioner ton plastik i havet. Det svarer til, at der hvert minut dumpes, hvad der svarer til et fuldt lad på en lastbil, direkte i havet. Plastikken transporteres med havstrømmene og spredes overalt. Den nedbrydes langsomt til mindre dele, og gør havet til en giftig suppe fuld af plastikstykker.

 

NORTO tilbyder vægpaneler, gulve, lofter og køkkener. Flere af produkterne er akustikforbedrende og enkelte er brandgodkendte.

 

Du kan møde os på Building Green Copenhagen den 3. og 4. november 2021 i Forum i København. Her glæder vi os til at vise et udsnit af vores bæredygtige interiørprodukter, til at uddybe vores historie og snakke om bæredygtighed, træ, design og interiør med alle de besøgende.

 

 

 

Kontaktinformation

  • NORTO
  • Nr. Bjertvej 17, 7830, Vinderup
  • Tlf: 9610 1522
  • Web: https://norto.dk
  • Email : mail@norto.dk