<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Danske Bank ny energibesparende LED belysningsloesning giver store besparelser
Danske Bank: ny energibesparende LED belysningsløsning giver store besparelser

Annonce

Danske Bank: ny energibesparende LED belysningsløsning giver store besparelser

Danske bank skulle optimere P-anlægget ved Holmens Kanal ved bankens hovedsæde. I denne forbindelse ønskede Danske Bank at udskifte de ældre kompakte lysstofrør i P-anlægget, der hverken var energibesparende eller miljørigtige. 

Danske bank ønskede en ny og energibesparende belysningsløsning. Normasym skræddersyede en LED belysningsløsning, som gav Danske Bank en massiv energibesparelse. 

Du kan læse mere om vores samarbejde med Danske Bank her

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com