<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Koebenhavns Brandvaesen ny belysningsloesning giver energibesparelse paa hele 63
Københavns Brandvæsen - ny belysningsløsning giver energibesparelse på hele 63 %

Annonce

Københavns Brandvæsen - ny belysningsløsning giver energibesparelse på hele 63 %

Københavns Brandvæsen opnåede massive energibesparinger med den nye LED belysningsløsning fra Normasym. 

Inden den nye effektive belysningsløsning fra Normasym blev installeret, oplevede Københavns Brandvæsen problemer og manglende fleksibilitet ved de daværende lysstofrør. Københavns Brandvæsen ønskede derfor en ny belysningsløsning, der både var energibesparende, effektiv og fleksibel.

Læs her, hvordan Normasym imødekom disse ønsker og installerede en ny skræddersyet belysningsløsning i Københavns Brandvæsens faciliteter. 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com