<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LED nyhed fra Normasym NS17 Aflangt LED spot med unikt linsesystem
LED nyhed fra Normasym: NS17 - Aflangt LED spot med unikt linsesystem

Annonce

LED nyhed fra Normasym: NS17 - Aflangt LED spot med unikt linsesystem

Vores nyeste model er NS17, som bl.a. udmærker sig på design, præcision og energieffektivitet. 

NS17 er en eksklusiv lineær LED lampe, der med fordel kan blive installeret i loftet. NS17 har et helt specielt linsesystem, der sikrer at lyset kan kontrolleres meget præcist og er dæmpelig med DALI, 0-10V samt traditionelle dæmpere. 

Du kan læse mere om NS17 her eller kontakt os for mere information om vores nye produkt. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og forbliv opdateret

Du kan også tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her og få trends, tips og information direkte på din mail hver anden uge. På denne måde kan du nemt holde dig opdateret på nye LED trends, og du går ikke glip af spændende nyheder og inspiration til LED belysning.

Følg os på Instagram, Facebook eller LinkedIn 

Find vores Facebook profil her.

Find vores LinkedIn profil her

Instagram profil: normasym 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com