<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LED nyhed fra Normasym NS58 effektivt nedhaengt armatur til industrien
LED nyhed fra Normasym: NS58 - effektivt nedhængt armatur til industrien

Annonce

LED nyhed fra Normasym: NS58 - effektivt nedhængt armatur til industrien

NS58 kan med fordel anvendes i lagerbygninger og supermarkeder. 


Vores nye model NS58 er udviklet til at erstatte traditionelle lysstofrør. NS58 er et robust armatur, der har kortslutningssikring, overstrømsbeskyttelse samt overspændingssikring. 

Du kan læse mere om NS58  her  eller  kontakt os  gerne for mere information. 
Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com