<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LED nyhed fra Normasym NS77 alsidigt downlight armatur med imponerende belysningsevne
LED nyhed fra Normasym: NS77 - alsidigt downlight armatur med imponerende belysningsevne

Annonce

LED nyhed fra Normasym: NS77 - alsidigt downlight armatur med imponerende belysningsevne

Vores nyeste LED model NS77 har en exceptionel lyskvalitet og en farvetemperatur på 3000K, hvilket giver et behageligt lys. 

NS77 har mange brugbare og eksklusive features, herunder en farvegengivelse på 90, et godt dæmpesystem og høj fleksibilitet, da det er muligt at dreje hovedet 355 grader samt at tilte det til 86 grader.

Her kan du læse mere om vores nye model NS77. Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan du kan spare penge med en effektiv LED løsning. 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com