<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> NS10 hoej energieffektivitet og minimalistisk finish
NS10: høj energieffektivitet og minimalistisk finish

Annonce

NS10: høj energieffektivitet og minimalistisk finish

Vores model NS10 har en af de højeste energieffektiviteter på markedet og er udviklet et enkelt og minimalistisk design, der gør, at dette downlight kan anvendes mange forskellige steder. 

NS10 kan med fordel installeres på forskellige typer gangarealer, fællesområder, toiletter samt på arbejdspladser. Blandt NS10's unikke fordele er modellens meget høje energieffektivitet, den minimale blænding samt en flot og stabil lysdæmpning via PUSH, DALI eller 1-10V 

Du kan læse mere om NS10 her eller kontakt os gerne for mere informaton. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og forbliv opdateret

Du kan også tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her og få trends, tips og information direkte på din mail hver anden uge. På denne måde kan du nemt holde dig opdateret på nye LED trends, og du går ikke glip af spændende nyheder og inspiration til LED belysning.

Følg os på Instagram, Facebook eller LinkedIn 

Find vores Facebook profil her.

Find vores LinkedIn profil her

Instagram profil: normasym 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com